Vozol Likitini Doldurmama Rağmen Tat Gelmiyor

Melis
07 Aralık 2023 17:14

Yaklaşık 2,5 hafta önce Vozol Star 6000 model, 6000 çekimlik bir cihaz satın aldım. İki gün önce şarjının bitmek üzere olduğunu düşünerek cihazı şarja taktım ve ışığı söndüğünde çıkardım. Ardından bir çekim yaptığımda yanık bir tat aldım. Yeni bir likit alarak içindeki pamuğu temizledim ve likiti, anlatıldığı şekilde döküp 1 saat emilmesini bekledim. Ancak tadım yaptığımda aromanın tadı neredeyse hissedilmiyordu. Duman çıkıyor fakat likitin tadı hiç gelmiyor. 'Az koymuş olabilirim' diye düşünerek tekrar açtım, doldurdum ve bekledim. Yine denedim ama yine tat yok. Likite baktığımda pamuğun dolu olduğu açıkça belli oluyordu ve her yere likit dağılmıştı; yani hala aroması gelmiyordu. Daha önce böyle bir sorunu yaşayıp çözen varsa lütfen yazsın, çünkü cihazı çöpe atmak istemiyorum.

Dilara
Dilara

Ne yaptın bu konuda bende de aynı şey bar farklı likitlerle de denedim tat yok

Sema
Sema

Şarj ettikten sonra 5 dakika falan bekle ki cihaz zaten şarjdan dolayı ısınıyor ve sigara içer gibi içine çekme yani çok uzun süreli çekim yapmamaya dikkat et kısa kısa çekimler yapabilirsin. Şarjını bilgisayardan doldur ben telefon adaptörüyle doldurmaya çalıştığımda yandı ve çöpe gitti. Likit doldurma için şunu söyleyebilirim vozollar kullan at ürünlerdir içerisine likit eklemesi yapılmaması gerekiyor zaten sen de tecrübe etmişsin aynı tat gelmez. Kullanması biraz zahmetli :)

Vozol Puff Şarj Olurken Yanması

Samet