Virtartech Virtar-tech.org Mağduriyeti Ve Finansal Kayıplar

20 Mayıs 2024 16:42

Virtar-tech.org, kendilerini bankacı ve sigortacı olarak tanıtarak, Skype üzerinden ekran görüntüsü alıp tüm hesaplarımdaki paraya el koydu. İçim yanıyor. Bankadan çekilen kredileri nasıl ödeyeceğimi bilemiyorum, lütfen yardım edin. Benzer bir durum başka bir kişinin de başına geldi.

profile profile

Nazım
Nazım

İşin gerçeği gerçek bir kurum değil. Virtartech değil market isimli bir platformda, bir link vasıtasıyla size hesap açtırıyorlar. Birkaç kez küçük, küçük para kazandırıp, sonra her defasında ortak olduğunuza göre kar büyütmek, büyük paralar kazanacağız diyerek, size inandırdıkları kadar çok, sizin daha fazla para getirip çok kazanılacak fırsatlar olduğunu inandırıyorlar. Para çekebileceğini inandırmak için denemek istersen, kendileri arka planda ayarlayıp 1 veya 2 kez küçük miktar para çekme gösterisi ile sana para çekebildiğine inandırıyorlar. Sadece kendin para çekmek istersen, mümkün olmadığını görüyorsun. Oradaki koyduğun para onların cebinde artık. Ne kadar çok para getirirsen hep onların cebine koyuyorsunuz. Geri gelmeyecektir. İstediğinde telefonla aranır konuşursun derlerse inanma. Aranmak için bin defa mesaj bıraksan arayan soran olmaz. Çünkü gerçek değil. İşlem denemeye devam ederken bir gün zarar gösterip, paranızı eksiye indirip. Senin daha fazla para koyabilmen için şanslarını denerler. Geçmiş ol

18 Mayıs 2024 18:13

06 Mart 2024 22:42