Threads Hesabına Girişte Doğrulama Kodu Gelmemesi Ve 24 Saat Kilitlenme Sorunu
Instagram’a bağlı Threads hesabıma 3 gündür giriş yapamıyorum. Uygulamaya girdiğimde sürekli “insan olduğunu doğrula” uyarısı alıyorum. Kod istememe rağmen telefonuma hiçbir doğrulama kodu gelmiyor. Üst üste birkaç kez kod istediğim için bu kez de 24 saat beklemem gerektiği uyarısını veriyor. 24 saat bekleyip tekrar denediğimde ise aynı uyarıları almaya devam ediyorum ve hesabıma erişemiyorum.
İPhone üzerinden resmi Threads uygulamasını kullanıyorum. Uygulamayı silip yeniden yüklemeyi, güncellemeyi ve farklı internet bağlantıları denemeyi de denedim ancak sorun kesinlikle düzelmedi. Ne e-posta adresime ne de telefon numarama şüpheli giriş veya güvenlik kilidi ile ilgili herhangi bir mail ya da SMS gelmedi.
Instagram ve Threads ekibinden, hesabıma erişim sorunumun incelenmesini, doğrulama kodlarının tarafıma sağlıklı bir şekilde iletilmesini ve hesabımın yeniden açılmasını talep ediyorum. Ayrıca yaşadığım bu sorunla ilgili tarafıma açık ve net bir şekilde geri dönüş ve bilgilendirme yapılmasını istiyorum.
Hala bir yanıt geri dönüş sağlanmadı hesabıma erişmek istiyorum