Oğuz sonuçtan çok memnun

Tekno Spark 10 Pro İnternete Bağlanmıyor
25 Kasım 2024 20:43
Oğuz'un Teşekkür Mesajı
“Memnunum. Teşekkürler...”

Tekno Spark 10 Pro yaklaşık bir ay oldu. Alalı ama internete bağlanmıyor. Sorun veriyor. Lütfen yardımcı olun. Kendi veri internetini kullanabiliyorsun ama ev internetini ya da başka bir internete bağlanmıyor. IP yapılandırma hatası veriyor. Nasıl çözebiliriz? Yardım

25 Kasım 2024 20:32

Wi-Fi IP yapılandırma hatası veriyor 2 gündür nasıl düzeltebilirim daha öce rahat kullanabilılıyordum modemi 3 kez açıp kapadım ag ayarların sıfırladım olmadı yardımcı olur musunuz?...

..., hhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmömmmmmmömönnnnnnnnnnnnnmnkkkkkkkkk

Oğuz
25 Kasım 2024 20:46

Selam kızım yazdığı için yanlış olmuş tecno 20 modeli olacak bir de aşağıda bazı harfler basılı tutmuş kusura bakmayın

26 Kasım 2024 09:19 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

26 Kasım 2024 10:29
Oğuz
27 Kasım 2024 16:32

Memnunum. Teşekkürler...

27 Kasım 2024 16:38

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Tecno Mobile Spark 10 Pro Wi-Fi Bağlantı Sorunu

28 Nisan 2024 22:54
Batın sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Spark 10 Pro'da Pttcell Hattı Tamamen İşlevsiz Kaldı

20 Ekim 17:58