Serpil sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Telefonum Öldü Mü Yoksa Ölü Taklidimi Yapıyor?

23 Temmuz 2024 00:58
Serpil'in Teşekkür Mesajı
“Tecno Camon genel merkez çözüm noktasında ilgi alaka ve takip noktasında çok başarılı özellikle benimle iletişim kuran Türkan Hanım bu konuda işinin ehli bir arkadaş en son parmak izi okuyucu problemimi 10 dakika içinde çözüme kavuşturdu Antalya k. V. K. Yetkili servisi sonuç olarak yapılan şikayet ve önerileri canla başla dikkate alan personeli ve teknik ekibiyle güven veren ciddi bir firma tekrardan teşekkürler ☺☺”

Instagram'da dolanırken Tecno Camon 20 Pro telefonu alalı daha 9 ay oldu. Elimde birden ekran kapandı ve bir daha hiçbir şekilde tepki vermedi. Şarj almıyor, açılmıyor. Ölü taklidi mi yapıyor, gerçekten öldü mü bilmiyorum. Bunun içinde şifreler, notlar ve borsa uygulamaları, Google Authenticator gibi önemli şeylere nasıl ulaşabilirim? Yeni telefon nasıl böyle birden infilak eder anlamış değilim.

05 Ağustos 2024 16:00

Telefon umu teslim aldım ana kart değişmiş olarak, tabi tüm bilgilerim kayboldu yeniden bulduklarımı yükledim ve en son güvenlik işlemlerine geldiğimde parmak izi okuyucu sensörü çalışmıyor hiçbir şekilde olmadı genel merkez şikayetim üzerine beni aradığında durumu ilettim yeniden Antalya KVK teknik servise yönlendirdiler WhatsApp üzerinden yaptığımız konuşmalarda oradakilere telefon olmamış sıkıntı var diyorum gönderin bakalım diye umursamaz cevap veriyorlar diyorum ki biri beni arasın izah edeyim diyorum kimse sizi arayamaz kargolayın ya da getirin diyorlar zaten 10 gün telefonsuz kalmışım 10 aylık sıfır telefon ana kart gibi ciddi bir arıza vermiş bir de üstüne tekrar getirin benim bütün işim telefonla ben zırt pırt sizle mi uğraşacağım ve bu telefonu tercih sebebim parmak izi sensörü ve hafıza ve güvenliğiydi hiçbir şekilde talebim karşılanmadı mağdur edilmiş durumdayım üstüne bir de Antalya KVK teknik servisin gayriciddi cevaplarına maruz kalıyorum (tecno Camon genel müdürlük hariç onlar çok ilgili ve alakalılar) ama tecno Camon bu duruma daha ciddiyetle yaklaşacağını umuyorum en azından tekrar tekrar telefonu götürmektense yeni 0 bir cihazla bu sorunu çözmelerini talep ediyorum.

02 Ağustos 2024 13:42

Telefonumun ana kartı yandığını söyleyerek ana kart beklediler üreticiden 10 gün sonra telefonu aldım dün kurulumunu yaptım fakat telefon parmak izi okuyucu taraması hiçbir şekilde tepki vermiyor tam olmamış yani telefon başka ne eksik bilmiyorum zaten tüm bilgilerim gitti kullandıkça eksikleri görürüm varsa ama en bariz olanı daha 10 aylık sıfır telefonun böyle önemli bir arıza vermesi tecno Camon gibi bir markanın çok büyük eksiğidir. Bsk şimdi de videoyu yüklemiyor ekran kaydını 🤨🤨

23 Temmuz 2024 08:36 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

23 Temmuz 2024 13:42

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

02 Ağustos 2024 13:44
02 Ağustos 2024 14:03
05 Ağustos 2024 16:47
Serpil
Serpil
09 Ağustos 2024 10:27

09 Ağustos 2024 10:28

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

22 Temmuz 2024 20:02

Tecno Camon Pro 20 Çok Hatası Var Paramı İstiyorum

28 Temmuz 2024 10:53
Soner sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2024 23:17
"Hemen dönüş sağlanıp yardımcı oldukları için teşekkür ederim"
Emre sonuçtan memnun

11 Ocak 2025 00:27
Aniden Kapanan Tecno Camon 20 Pro 5G İle Verilerim Tehlikede!
Aniden Kapanan Tecno Camon 20 Pro 5G İle Verilerim Tehlikede!