Turgay sonuçtan memnun

22 Mayıs 2024 12:15
Turgay'ın Teşekkür Mesajı
“Firma yetkilileri tarafından arandım. Yazılım güncellemesi yapılması konusunda yardımcı oldular. Sorunum çözüldü. Telefonda görüştüğümüz Büşra hanımı sanırım teşekkür ederim.”

Merhaba
Tecno spark 10 telefon yazı boyutu arama ekranında rehber ekranında büyütülemiyor. Yazı karakterleri değişik. Annem için aldım telefonu çok pişman oldum. Acilen güncelleme gönderilir sorunun çözümünü bekliyorum.
Sonra diyorsunuz neden Samsung
Neden Huawei işte bu yüzden çok pişmanım.

22 Mayıs 2024 13:24 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

22 Mayıs 2024 13:43
23 Mayıs 2024 10:18
Turgay
23 Mayıs 2024 11:29

23 Mayıs 2024 11:32

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Esra sonuçtan çok memnun

09 Şubat 2024 21:44
"İlginiz ve hızlı geri dönüşünüz için teşekkürler."

Müslüme
17 Ocak 14:15