Yasemin sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Camon 30 Ella Asistan Türkçe Desteği

06 Haziran 2024 15:12
Yasemin'in Teşekkür Mesajı
“Camon 30 ella asistan Türkçe dil desteği için çalışmaların yapıldığı en kısa zamanda çözüleceği bilgisi verildi. Dil desteği geldiğinde gerçekten çok öükemmel bir telefon tavsiye ederim. Dönüş sağladığınız için çok teşekkür ediyorum”

Merhaba, Kolay gelsin. Telefonum Tecno Camon 30 Pro'da Ella uygulaması var ama Türkçe değil. Ne zaman Türkçe dil desteği gelir ya da nasıl yaparım? Türkçe olursa daha güzel bir cihaz olur. Gelmesini cidden istiyorum. Destek ve yardımlarınızı beklerim. Kolay gelsin.

06 Haziran 2024 15:17 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

06 Haziran 2024 16:12
Yasemin
Yasemin
06 Haziran 2024 20:27

07 Haziran 2024 08:58

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Turgut
Turgut

İnanma söylediklerine 10 ay önce de şarj aletini ben kaybedince aradım. Şarj cihazını yakında satacağız demişlerdi bana. Hiçbir şeyleri gerçek değil.

Sefa sonucu yetersiz buldu

18 Şubat 2025 18:54
Zafer sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2024 14:08
"Konuyla alakalı hemen dönüş yaparak ve ilgilenerek konuşuldu olumsuz ve itici bir durum yaşanmadı tecno markasından ve müşteri hizmetlerinden çok memnunum her şey için teşekkür ederim."