10 Ekim 2024 17:23

Telefonum Tecno Camon 18, yaklaşık 1 aydır kendi kendine sürekli kapanıyor ve yavaşlamaya başlıyordu. Bugün telefon bir anda kapandı ve açmaya çalışırken Tecno yazısıyla donup kalmış bulunmakta. Bu telefonu alalı 2 yıl en fazla olmuştur. Önceki kullandığım telefon modelleri uzun yıllar giderken Tecno markasının kısa sürede yavaşlayıp bu şekilde kitlenmesine anlam veremiyorum! Acilen irtibata geçilmesini talep ediyorum, telefonu alırken özelliklerini, işlemci hızını öve öve bitiremeyen satıcılar bir anda yavaşlayıp donacağını söylememişti maalesef...

10 Ekim 2024 17:25 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

10 Ekim 2024 17:33
Sıla
10 Ekim 2024 17:58

Hattımı ve bilgilerimi başka telefona geçiriyordum ondan dolayı dönüş alamamış olabilirsiniz yarın mesai saatleri içerisinde size WhatsApp hattınızdan dönüş sağlayacağım. İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederiz.

11 Ekim 2024 13:55

Samet sonuçtan çok memnun

14 Şubat 2024 23:18
"Özellikle iletişime geçen hanımefendiye teşekkür ederim servisten telefonun sorununun çözülmesi akabinde ekstra dileklerimi ileteceğim"
Zafer sonucu yetersiz buldu

Tecno Mobile Telefonum Sürekli Açılıp Kapanıyor Ve Şifremi Kabul Etmiyor