Derya sonuçtan hiç memnun değil

Migros Taze Direkt'te Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

11 Aralık 2024 23:08

Dun ilk kez Migros Taze Direkt'ten sipariş verme hatasında bulundum, Teslimat suresi bugün için 13.00-18.00 arasını talep ettim. Saat 14.30 'ta Migros görevlisi bir kutu getirdi, kutuyu açtığımda sipariş ettiğim BES üründen sadece birinin olduğunu gördüm, herhalde daha sonra kısmi teslimat olacağını düşündüm. Saat 18.00 'e kadar bekledim, gelen olmayınca canlı destek hattına bağlandım ve iki saat içinde teslimat olacağını öğrendim. Saat 22.00 Olduğunda hala gelen bir şey yoktu, tekrar canlı destek birimini aradığımda, bir saat önce adres ile ilgili sorun olduğu için teslimat yapılamadığını, istersem 13 Aralık yani iki gün sonra için yeni sipariş girebileceğimi öğrendim. Bugün gün içinde aynı adrese teslimat yapıldığını, adreste sorun olmasının mümkün olamayacağını, telefonla da herhangi bir sorun için aranmadığımı söylediğimde canlı destekteki arkadaş istersem iptal de yapabileceğimi, siparişimi yarin sabah teslim almak istersem ürünlerdeki olası bozulmadan benim sorumlu olacağımı söyledi. Kısacası hem suçlu hem güçlü. Tabii ki siparişimi iptal ettim. Bir daha Migros'un hiçbir türevinden alışveriş yapmayacağım. Gerçekten büyük amatörlük. Taze direkt çok büyük bir hayal kırıklığı.

Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Teslim Edilmedi, Müşteri Hizmetleri Yanıltıcı Bilgi Verdi

02 Temmuz 2025 22:21

15 Aralık 2024 15:59

04 Mayıs 2024 18:15
Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Metehan
13 Nisan 2024 17:36
Elif sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 12:10