Pinar sonuçtan hiç memnun değil

Tatilino Turizm Ankara Adrasan Turunda Kabus Gibi Deneyim

21 Temmuz 2024 13:24

14-18 Temmuz Ankara-Adrasan turuna gece yolculuğunda, otobüsün yarısını Afyon'dan Antalya'ya kadar rehber ile şoförün hiç susmadan ve yüksek sesle konuşarak uyutmamalarıyla başladık. Normalde 1200 TL olup 800 TL'ye Suluada turu ayarladıklarını söylediler. Ben kendim 750 TL'ye ayarladım Adrasan'da. Zaten 700 ila 900 arasında değişiyormuş 2024 fiyatları.
Akşam rehbere Olimpos turu yarın mı olacak diye sorduğumda, olursa 1-2 saat içinde dönüş yapacağını söyledi. Ertesi gün saat 10.30'da mesaj attılar 12'de Olimpos turu var diye. O saate kadar şezlong kiralamıştım ve eşyalarım da çoktu. Bu nedenle ona da katılamadım. Dönüşte 10.30'da Adrasan'dan bindiğimiz otobüsün kliması çalışmıyordu. Zaten Tatilino ve Gezinomi turları birleşikmiş ve dolmuş gibi Adrasan, Olimpos, Kemer, Kiriş, Beldibi yolcuları ile 55 kişilik bir dolmuş yapmışlar resmen. Kemer'den çıkınca klimanın düzeleceği, 39 derecede klimanın çalışmadığı (klimanın ne için acaba? ) gibi saçma sapan bahaneler söylediler. 2021 model araçmış, klima bozuk değilmiş. Sonunda klimanın bozuk olduğunu kabul edip Antalya'da sanayiye götüreceklerini ve bize 1 saat bir AVM'de beklememizi söylediler. Yapamazlarsa yeni otobüs geleceğini belirttiler. 1 saat oldu, 2.5 saat. 10.30'da çıktığımız yola saat 16.30 hala Antalya merkezdeydik. Otobüs geldiğinde de yapılmamıştı klima. Bu durumda yeni otobüs istediğimizi belirttik. Kaile alıp cevap bile vermediler. O zaman Antalya otogarda bırakın kendimiz gidelim dedik, buna rağmen aracı sürmeye devam ettiler. En son polisi arayacağız dediğimiz için zorunlu Döşemealtı BP'de durdular. Muhtemelen merkezden uzaklaştırıp yeni otobüs çağırmamak için kendilerine mecbur bırakmak istediler. İnmek isteyenleri 10 km gerideki Antalya otogarı yerine 50 km ilerideki Bucak otogara bırakmak istediler. Kabul etmedik. Yeni otobüsün de 40 kişilik olduğunu ve ne zaman geleceğinin belli olmadığını söylediler. Yine kendilerine mecbur bırakmak için. Sonunda biz 3 kişi devam etmedik onlarla. Şoförlerin o sabah Ankara'dan gelip o sıcakta yorgun, aç ve uykusuz Ankara'ya devam etmeleri de cabası.

Tadu sonucu yetersiz buldu

Gömü Turla Bayram Tatili Korkulu Bekleyişe Döndü

23 Haziran 2024 23:56
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Talya Tur Adrasan Turu Tam Bir Hayal Kırıklığı

14 Haziran 2024 18:25
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 13:34

31 Ağustos 2025 17:39