Spoticar Araç Satıştan Alma

Nurcan
05 Ocak 2024 15:44

Spoticar firmasının ilanında yer alan Ford Puma Style 1.0 Ecoboost 125 7AT aracın fiyatı, sitesinde 1.130.000 TL olarak belirtilmişti. Aracı görmek için gittiğimiz Spoticar Çobançeşme Mersa showroomda, aracı görmek istediğimizi ve Spoticar sitesinde aracın 1.130.000 TL olduğunu belirttik. Yetkili müşteri temsilcisi, kendi ekranlarında olmayan S0000com'daki ilanda çıkan aracın 1.200.000 TL olduğunu ifade etti. Aynı zamanda showroomdaki araç üzerindeki tanıtım kartında da araç fiyatının 1.175.000 TL yazdığını gördük. Müşteri temsilcisi, fiyatın güncellendiğini ama Spoticar sisteminde güncellenmediğini, kendi sorunları olmadığını ve site yetkililerine belirttiklerini ama düzeltilmediğini söyledi. Bu durumda aracı almak için gittiğimizde karşımızda üç farklı fiyat vardı ve hangi fiyattan alacağımız konusunda kafa karışıklığı yaşadık. Yapılan bu durum, bize kişisel bir kandırmaca gibi geldi. Zamanımız ve hayallerimiz çalındı. Bu durum, satış yapan online kanala hiç yakışmadı. Bir haftadır online kanaldaki fiyatın nasıl güncellenmediğini ve nasıl bir fiyat politikası izlendiğini anlayamadık.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Spoticar Kurumsal Galeri Deneyimim Ve Beklentilerim

13 Şubat 2024 18:15
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 16:11
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Spoticar Aldığım İkinci El Araçta Büyük Sorunlar Yaşadım

26 Ağustos 2024 10:29
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Fiyat Teklifinin Geçerliliği Hakkında Bilgilendirme Eksikliği Ve Güven Sorunu

Recep