Bariş sonuçtan çok memnun

Spor Dünyası-Altis-Rubenis-Hattrick Axis M Koşu Bandında Motor Problemi

24 Mayıs 2023 08:41
Bariş'in Teşekkür Mesajı
“3 4 gün önce gelip motor değişimini yaptılar çok mutluyuz gerçekten her şey için teşekkürler spor dunyası. Com”

Spor dünyası bünyesine ait altıs Axis m model koşu bandı ilk 6 ayda motorun yan tarafından ses gelmeye başladı. Telefonlar açılmıyor. İnternet sitenizdeki yetkili servisi aradım. Ama artık sizinle çalışmadığını söyledi. Fakat internet sitenizdeki güncel bilgilerden yararlandım ancak sonuç alamadım. Sanırım mağdur olduk. Karamsar olmak istemiyorum. Fakat 6 ay gibi kısa bir sürede bu tarz bir sorun yaşamak tüketici için büyük bir sorun. Üzücü bir durum, mağduriyetimizi anlayın lütfen. Yetkili servis bilgileri aşağıdaki gibidir:

yetkili servis: servis 24
adres: Yenişehir mah. Ahmet ziya sk. No*** Kocaeli/İzmit
telefon: 444 7 351
GSM: 0 532 ****5 21
e-mail: [email protected]

26 Mayıs 2023 18:59

Merhabalar Herkese 2 gün önce spordünyası. Com garanti bünyesinde olan Altıs Axis m Marka Model Bilgili Olan Koşu Bandı hakkında şikayet Hazırlamıştım video'lu olarak Ne müşteri hizmetlerine ulaşabildim ne de Kocaeli'de bulunan teknik servislerine müşteri hizmetleri telefona bakmazken teknik servisleride güncel olarak artık beraber çalışmıyoruz demişlerdi arızamız motorun pervane kısmından gelen cızırtılardı hoşnutsuzluk yaratıyordu 1 senemiz dolmamışken yaşadığımız sorun ve gerginlikten ötürü şikayet varda biraz gergin şekilde sitem ve sözler etmiş bulunmuştum ve benimle iletişime gecen Pınar ' hanım 2 gün sonra arkadaşlarımızın İstanbul'dan yola çıkarak sorurunuz hakkında sizlere yardımcı olacaklar şüpheniz olmasın demişti ve bizde haliyle güvendik başka çaremiz yoktu Türkiye gibi bir yerde yaşıyorken hak aramaların ne kadar zor olduğu bir gerçek

bugün öğleden sonra geldiler 26.05.2023 tarihinde geldiler ve teknik destek sağlayan çalışma arkadaşları motorun artık ex olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler ve ücret talep edilmeyeceğini dile getirdiler 10 gün içerisinde motor değişimi olacak şu an kı haliyle kullanın mağdur olmayın dedi arkadaşlar ne desem bilmiyorum gerçekten bu kadar kısa sürede bu kadar etkileşim ve yardımcı olmaları ücret almamaları garanti konusunda verdikleri sözlerin arkalarında durmaları Türkiye gibi bir yerde ne kadar güzel bir şey diye insana gerçekten dokunuyor mutlu olduk açıkçası huzurluyuz spordunyasi. Com adresine Pınar hanıma ve çalışma arkadaşlarına gerçekten çok teşekkür ediyorum İyi ki varlar tüketicinin yanında olmaları çok güzel bir Başarı ve vizyon sattıkları ürettikleri markaların ürünlerin arkasında durmaları çok güzel içtenlikli bir hareket herkese teşekkür ederim ilk video sorunumuzla alakalı yüklemiş olduğum video 2 cı videom Pınar hanım ve çalışma arkadaşlarının sorunu çözerken yasananlar şimdi yenı motorumuzun gelmesini bekliyoruz sadece hepsine ayrı ayrı teşekkürler

Ek
24 Mayıs 2023 10:45 (Şikayetten 2 saat sonra)
24 Mayıs 2023 10:56

Pınar hanım bizimle iletişime geçti sert tutumumdan ötürü ben utandım vallahi ama mağdur olmak üzülmek anlık tepkiye dönüştü anlayışı ve içtenliğinden ötürü Pınar hanıma çok teşekkür ederiz ta İstanbul'dan kendi çalışma arkadaşları gelecek problemimizi halletmek için İyi ki varlar inşallah cuma günü ürünümüzün problemi kalkmış olur

26 Mayıs 2023 19:07

Herkese tekrardan selamlar az önce bir şikayet daha paylaştım fakat bugün yaşadıklarımızı anlattığım şikayet demeyelim teşekkür paylaşımı oldu dersek yanılmayız sadece buraya atmak istemedim video yu tüketicinin görmesi acısından daha iyi olur diye düşündüm sonuçta bende bir tuketıcıyım 2 gün önce paylaşmış olduğum süreci sizlerde biliyorsunuz yaşanılanları fakat bu yazımda mutluluğum ve süreçte yasanan sevincimi ızlıceksınız spordünyasi.com bünyesinde görevli olan Pınar hanımın iletişimi ve çalışma arkadaşlarının sayesinde ta istanbullardan benim için Kocaeli'ne gelip sorunuma el atıp ve karşılığını beklemeden aksiyon sergilemeleri çok güzel koşu bandımızın motoru ex olmuş diyebiliriz 10 15 gün içerisinde motor değişimi yapılacak hatta mağdur olmayalım diye bu şekilde kullanın sorun olmaz biz tekrar geldiğimizde motor değişimini yaparız ve eski motoru cıkartıcaz dediler ve 0 bir motor takacaklar gerçekten çok mutluyuz bu şekilde yol almayı hayal edemiyordum herkese ayrı ayrı teşekkür ederim hatta bir adette kondisyon bisikleti siparişi vereceğiz spor dünyası. Com garantisinde olan fakat 45 50 gün içerisinde vücut geliştirme için kardio önemlidir çok uzattım galiba :) herkese çok teşekkürler çok mutluyuz ailecek

26 Mayıs 2023 19:38

Her şeyden önce özür diliyorum hakkınızı helal edin ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim tüketicinin yanında olduğunuzu bilmekten ote bunu deneyimlemek çok mutluluk vericiydi

11 Haziran 2023 16:18

Merhaba Barış bey; Spor Dünyası A.ş firması olarak siz değerli müşterilerimizin memnuniyet mesajları bizleri çok mutlu ediyor.Sağlıkla iyi günlerde cihazınızı kullanın. Saygılarımızla

23 Nisan 2024 00:33
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 14:03

26 Eylül 2023 17:03

28 Eylül 2023 19:38
Spor Dünyası-Altis-Rubenis-Hattrick Bozuk Ürün Geldi
Suat sonuçtan memnun

18 Aralık 2024 09:24
"Geç de olsa ilgi gösterdiğiniz için teşekkürler."