Şifa Tıp Merkezi (Pendik) Şifa Tıp Merkezi Çocuk Doktoru

26 Şubat 2024 21:19

17/12/23 tarihinde doğduğuna göre 7,5 aylık düzeltilmiş yaşına göre ise 6 ay bir haftalık olan oğlumuzu kontrole götürdük. İlk üç ay her ay sonunda Doktor N***** Hanım'a götürüyordum. Ancak 4. aydan itibaren artan muayene ücretleri nedeniyle götüremedim. Sütten kesilip ek gıdaya geçince gelişimini kontrol ettirmek için doktora gitmek istedik. Doktor, uzun süredir gelmediğimizi ve bir şikayetimiz olup olmadığını sordu. Bebeğimin henüz tam olarak dönemediğini ve uykudan yarım uyandığı için sürekli ağladığını belirttim. Doktor, bebeği sedyeye koydu ve oturduğunu gördü. Ancak bebek terazisine konduğunda oturamadı ve doktor çocuk nörolojisine görünmemizi önerdi. Ağlayarak kendini sıkan bebeğimi ayakları üzerine bastırmaya çalıştı ve ayakta duramayınca tahlil yapılmasını ve değerlere bakılmasını söyledi. 700 TL muayene ücreti ve 2000 TL laboratuvar ücreti 4 ay boyunca bu şekilde tahsil edildi. Kan alınırken hemşire, iğneyi bebeğimin kolunda evirip çevirerek kan aldı. Hangi konudan şikayetçi olacağımı bilemedim. Çocuklarımızı kime emanet edeceğimizi düşünüyoruz. Eve geldiğimizde çocuğum ayağını basıyor ve bir hafta sonra yerde yuvarlanmaya başladı. Doktora bebeğimin 35 haftalık doğduğunu ve hareketlerinin geriden gelebileceğini söyledim. Ancak doktor, bunların hepsinin 4. ayda yapılması gerektiğini ve geç kaldığımızı belirtti. Doktorun bu tutumunu doğru bulmadım ve yaklaşımını eleştiriyorum.

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ege İnci Tıp Merkezi Bir Tıp Merkezinde Yaşanan Tatsız Deneyim

04 Eylül 2024 01:24

26 Mart 2024 17:29

Kaş Tıp Merkezi Acil Servis Doktoru Uyur Mu?

28 Aralık 2023 18:55

05 Aralık 2023 14:02
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Medlife Bodrum Tıp Merkezi Doktor İhmali

21 Ocak 2024 23:47