27 Nisan 2024 12:591.159
Zehra'nın Teşekkür Mesajı
Shopier şikayetimle çok güzel ilgilendi ve ürünümün iadesini sağladı ayrıca her aşamada arayarak bilgilendirme yapıldı. Çok teşekkür ederim

Shopier üzerinden Instagram butiği olan sevanna butik adlı alışveriş sitesinden elbise satın aldım. Ürün kalitesi iyi olmadığı için iade etmek istedim. Ürünlerinde iade olmadıklarını değişim yapabileceklerini söylediler. Değişim istemediğimi söyleyip tarafıma iade talep ettim. Şikayette bulunacağımı söylememe rağmen hiçbir şekilde geri dönüş alamadım ve mağdur edildim. Ayrıca ürünü alırken 70TL kargo ücretini de ben ödedim. Ayrıca Shopier sitesinin satış politikasından ürünün hiçbir gerekçe göstermeden iade edilebileceği yazıyor. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

27 Nisan 2024 13:08

Shopier'e şikayetimi iletir iletmez firma geri dönüş yapıp sipariş numaramı istedi. Benim siparişim iade edilse bile firmanın müşterilerinize Shopier sözleşmesine aykırı bir tavırla yaklaştığını göz önünde bulundurmanızı isterim.

28 Nisan 2024 17:17

İade konusunda bir şey yapamamakta ısrarcı davranıyorlar

4 Mayıs 2024 14:59

Shopier Sadece Değişim Var Diyorlar

Pakize
Pakize
6 Nisan 2024 19:57754

Shopier sitesi üzerinden Instagram butiği olan sevanna adlı Instagram sayfası aracılığıyla ikili takım aldım. Ürün beden...

Siparişlerim Gelmedi, İletişim Sağlanmıyor Ve İade Yapılmıyor

Hande
Hande
25 Ağustos 2025 14:052.967

Suen Store adlı mağazadan Instagram üzerinden iki elbise aldım. 20 gün önce ödemesini Shopier üzerinden kredi kartımla y...

1 Yorum

Cenay
Cenay
30 Nisan 2024 19:532.279

"Shopier basta olmak üzere şikayet var'a teşekkür ederim satıcıya kalsaydık hala oyalayıp duracaktı kargo ücretini benden kesecekti çok teşekkür ederim kısa sure içinde sorunumu çözdüler"

Shopier Ürün İadesi Talebime Karışılık Vermedi

Betül
Betül
9 Kasım 2023 18:491.516

"Küçük sayfalardan ürün alırken Shopier gibi büyük markalarla iş birliği yaptığından emin olun yoksa kendileri istedikleri gibi işlerini yürütürler. İyi ki alışveriş yaparken Shopier üzerinden yapmışım yoksa ücret iadem hayal olurdu. Sadece üyelik olmadan da iade talebi oluşturabilmeyi isterdim, bunun dışında süreci baştan sona takip eden Özlem hanıma özellikle teşekkür ediyorum 😊"

Tümünü Gör
Shopier İade Talep Ediyorum!

Shopier İadeTalep Ediyorum!

Shopier Satış İçin Onay İstiyorum!

Shopier Satışİçin Onay İstiyorum!

Nurberi
Shopier Ürünler Hatalı Geliyor İade İstiyorum!

Shopier ÜrünlerHatalı Geliyor İade İstiyorum!

Umut
Shopier Müşterime Tutar İadesi Yapmıyor!

Shopier MüşterimeTutar İadesi Yapmıyor!

Çağdaş
Shopier Üyelik 24 Saatten Fazla Bir Süre Onaylanmaması

Shopier Üyelik 24Saatten Fazla Bir Süre Onaylanmaması

Taha
Shopier Yanlış Renk Ürün Gönderimi!

Shopier YanlışRenk Ürün Gönderimi!

Şeref

Öne ÇıkanKonular