Sebebi Çok Meyhane Sadece Para Almaya Odaklı Bir Mekan

07 Temmuz 2024 00:58

Daha önce gidip memnun kaldığımız bir mekan olduğu için mezuniyet kutlamamız için yine bu mekanı tercih ettik. Fakat mekan sanırım el değiştirmiş ve sadece insanlardan para talep eden bir mekana dönmüş. Gelen çalgıcıları, fotoğrafçıyı da geçtim, girdiğimiz tuvaletten bile para istediler. Mekanın içindeki tuvalette bizden para istendi. Gürültüden tam anlamayıp vermediğimizde başımıza güvenlik dikildi ve masamıza hatta asansöre kadar takip ettiler. İçeride grup halinde erkekler vardı. Sık sık bakma durumları oldu ve biz kadınlar için çok rahatsız edici bir durumdu. Rahatça kalkıp oynayamadık bile. Ana yemek olarak köfte tercih ettik fakat gelen tabakta yalnızca 2 köfte, patates püresi ve roka vardı. Tabağın yarısından fazlası rokayla doluydu. Senelerdir birçok mekan deneyimlemiş biri olarak ilk kez bu kadar kötü bir ana yemek gördüm. Küçük çocuk bile doymazdı o tabakla. Mezelerde ise bize söylenen mezeler yoktu (peynir, enginar, kavun vs.), meyve olarak da yalnızca 1 tabak karpuz geldi. Sözde mevsim meyveleri diyordu, tek çeşit geldi. Bir daha asla tercih etmeyeceğimiz bir mekan.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Nişantaşı 8 Yeni Nesil Meyhane Mekanın Kötülüğü Ve İlgisizliği

07 Ağustos 2023 21:57

30 Ekim 2023 13:39

Zorla Bahşiş Ve Yetersiz Hizmetle Doğum Günü Hayal Kırıklığı

24 Ekim 2025 21:39

Cilvelim Yeni Nesil Meyhane Fazla Ücret Alındı!

28 Şubat 2025 09:41

04 Ağustos 2025 22:18