Samet A.Ş Mutfak Dolabı Piston Arızaları Ve Çözüm Önerileri

27 Mart 2024 17:32
İrfan'ın Teşekkür Mesajı
“Kargo elime ulaştı. Çok teşekkürler. Allah işinizi rast getirsin. Bol kazançlar dilerim. Samet a. Ş...”

Merhaba yaklaşık 3 yıl önce yapılan mutfak dolabında samet marka duolift piston kullanılmıştır. 6 ay olmadan toplam da 6 adet olan piston lardan ikisini mutfak dolabını yapan firma değiştirdi. Bir Yılın sonunda bu pistonlar bozuldu. Dolabı elimizle tutmak zorunda kalıyoruz. Ayrıca kapaklar da yerinde durmuyor. Şimdi 6 piston da arızalı. Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.

27 Mart 2024 18:49 (Şikayetten 1 saat sonra)
27 Mart 2024 20:45

Bu kadar iyi, hızlı bir firma ne duydum ne de gördüm. Pardon Dyson var bir de. 15 dakika sonra hemen dönüş yaptılar ve yeni piston lardan 6 adet ücretsiz gönderim yaptılar. Allah razı olsun. Bol kazançlar dilerim.

27 Mart 2024 20:47

Değerli vaktinizi ayırıp memnuniyetinizi ilettiğiniz için biz size çok teşekkür ederiz.Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, iyi günler dileriz.

29 Mart 2024 10:18

Ürün 1Z1E02506800360172 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

29 Mart 2024 15:53

Birol sonuçtan çok memnun

22 Mart 2024 20:58
"Samet a. Ş. Gerçek müşteri hizmetleri ve satış sonrası destek gösterilmesinin örneği bir firma, teşekkür ederiz."
Emre sonuçtan çok memnun

16 Temmuz 2025 20:32
"Firma ürünü değiştirdi teşekkürler."

Rıdvan
13 Kasım 2023 23:08
Hasan sonuçtan çok memnun

25 Mart 2025 19:07
"Öncelikle böyle ilgili, müşterisinin kim olup olmadığına bakmadan soruna anında dönüş yapan çözüm üreten, müşteri dostu başka bir firma görmedim. Öncelikle teşekkür ederim. K argo gönderimi bugün itibariyle yapıldı. Samet a. Ş. Ve bil Hassa benimle ilgilenen Nuh Bey e yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Demek ki böyle profesyonel firmalar da varmış. Herkese şimdiden iyi bayramlar."
Mutfak Dolaplarındaki Piston Sorunu
Tansel sonuçtan çok memnun

16 Eylül 2024 12:08
"Teşekkürler hızlı ilgilendiler ve ürünlerin yenisini kargoya verdiler."
Samet A.Ş Mutfak Dolabı Pistonlarında Sürekli Arıza