Seval sonuçtan hiç memnun değil

Bpc Pro Financial It Şikayeti

Bpc Pro Financial It Şikayeti
18 Temmuz 2024 14:28

Bpc Pro financial ıt firmasında 16 Nisan da 500 USD ile forex hesabı açtım. Yıllardır beni arayarak forex i anlatan r**ö** ısrarla aramaları ile küçük meblağla giriş yaptım. Müşteri temsilcisi olarak atanan f** d** ile WhatsApp üzerinden uluslararası piyasalarda işlemler yaptık. Bu süreçten Bonus tanımlama 22 USD kurundan işlemlerle 10.000 USD civarında olan tüm birikimimi bana verdiklerini çeşitli hesaplara EFT yaptım.

Açılan işlemlerde yüksek zararlar oluşmaya başladı, f** ben onlar el frenimiz bizimle önemli değil rahat olun gibi sözlerle normal akışında olduğunu ifade etti. Bu süreçte rahatsızlandım bahanesi ile a** e** portföy uzmanı olarak işlemlere devam etti. Ama her işlem zarar buna ilaveten swap masrafı 4600 USD, masrafı hesap ekside vs sürekli yoğun şekilde para yatırmamı istediler.

Kredi kartımdan bile nakit avans çekip yatırdım. Öyle bir psikolojik baskı yapıyorlar ki, eşinizden dostunuzdan para bulun yatırın hesabı kurtarmamız lazım diye, borç alıp hesabı oradaki paranızı kurtarmaya çalışıyorsunuz. En sonunda zarar vs diye 10 bin USD emekli ikramiyemi batırdılar hesap sıfırlandı.

Bpc Pro Ve Fca Finans Şikayeti

10 Nisan 2025 14:48

Yatırım Adı Altında Yanıltıldım!

03 Ağustos 2025 15:48

Kripto Para Yatırım Platformunda Israr, Yanıltıcı Bilgi Ve Para Çekim Engeli Deneyimi

24 Mayıs 2025 20:15

Baykar Yatırım Reklam Trade My Gold Platform