Nur sonuçtan hiç memnun değil

Saat & Saat Maltepe Piazza Şikayetçiyim

Saat & Saat Maltepe Piazza Şikayetçiyim
19 Şubat 2024 18:49

Piazza Avm'den saat 10:00'da eşime Diesel marka erkek saati hediye aldım. Ürünü bir kere bile takamadan sürekli hata verdi. Defalarca mağazaya götürdüm ve mağaza çalışanları bu ürün serisinde sıkıntı olabileceğini belirttiler. Aynı ürün servise gönderildi ve tekrar bize iade edildi. Saat dört defa servise gidip geldi. İlk servis ziyaretinde bizden ücret talep ettiler; tüm kayıtlar mevcut. Saati bir hafta bile kullanamadık ve teknik servis hiç ilgilenmiyor, telefonları açmıyorlar. Muhatap bulamıyorsunuz. Onlarla sadece gönderdikleri mesajlara sürekli cevap yazıyorsunuz ama onlar asla cevap vermiyor, sizi aramıyorlar. Online sayfalarda bu saat daha uygun fiyatlıydı; ben mağazanın güvenilir olduğunu düşünerek aldım ve hata yaptım. Teknik servisle ilgili sorun devam ediyor, saat şu anda yine mağazada ve aynı ürünü tekrar göndermişler. Her yere şikayetimi yazacağım ve hakkımı sonuna kadar arayacağım. Firmaya dava açacağım ve hakkımı asla helal etmiyorum.

20 Şubat 2024 09:54 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Saat teknik serviste kontrol edilmiş ve arıza görülmediği için işlemsiz gönderilmiştir. Saygılarımızla

20 Şubat 2024 10:11

Bu ürün 4 kere teknik servise gitti saat arızalı bunu çalışanlar bile gördü bir önceki saati değiştirdiler arızalı diye aynı hatayı bu saatte verdi mağaza bu serilerde sıkıntı var dedi hepsi kayıtlı bende ben 1 ay olmadan süresi içerisinde devamlı saati teknik servise verdik sizi bugün mahkemeye veriyorum zaten hukukçuyum kararımı alıp burada paylaşacağım herkes örnek olsun kimse mağdur olması herkes bunlara davasını açsın sonuna kadar haklıyız bu markaya asla güvenmiyorum ben çok pişman oldum 1 haftalık saatten ilk tamirde bile benden para istediniz hepsi kayıtlı saati teslim almadım mağazada duruyor saate dünyanın parasını veriyorsunuz 1 kere bile takamıyorsunuz hem de değer kaybı yaşattınız mahkemede sizden bunun fazlasını alacağım kararımı burada paylaşacağım

20 Şubat 2024 12:25

Saat saat markasından asla saat almayı hepsi arızalı teknik servis asla ilgilenmiyor muhatap yok saati aldıktan sonra 1 hafta içinde saat bozuldu 1 ay olmadan saat 4 kere servise gidip geri geldi hepsinde aynı Hatayı verdi paranızla rezil oluyorsunuz asla para iadesi yapmıyorlar değişim bile yapmıyorlar değişim yapsam bile saat değer kaybı oldu dikkat edi başka firmalardan alın sonuna kadar bu firmadan her yere şikayetçi olacağım herkesi de bu firma hakkında uyaracağım saat saat firmasından şikayetçiyim tüketici kanunlarını bilmiyorlar ama ben tüm haklarımı biliyorum

20 Şubat 2024 16:59

Merhaba Değerli Müşterimiz, Arıza görülmeyen saatlerde değişim işlemi yapılmamaktadır. Saygılarımızla

20 Şubat 2024 18:16

Aynı cevapları verip duruyorsunuz neden bir ürün 4 kere servise gider o zaman biz ürünü mağazaya verirken onlarda ürünün çalışmadığını görüyor ve servise gönderiyor hepsi buna şahit boş yapıyorsunuz işiniz bu zaten hakkınızdaki bütün şikayetleri okudum herkes sizin hakkınızda aynı şeyleri yazmış herkes sizden şikayetçi kimse size güvenmesin asla saat saat ten alışveriş yapmayı insanları kandırmay ben süresi içinde saati size getirdim beni hep oyaladınız hakkım haramolsun sonuna kadar CİMER'e her yere yazıyorum davada göreceksiniz siz

Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Gülçin
26 Nisan 2024 19:48
Saat & Saat Yüksek Fiyata Rağmen Tekrarlayan Arızalarla Mücadele
Nejla sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 19:02

İbrahim