Sa Rooh Couture Özel Dikim Elbisede Hayal Kırıklığı!

09 Eylül 2024 18:05

Sa Rooh Couture firmasından özel dikim elbise aldım. Sosyal medyada görsellerde asla belli olmayan kol modelini görünce kolları ile ilgili tadilat istedim. Ancak ne doğru düzgün mesajlarıma dönüldü ne de dönülen mesajlarda müşteriyi memnun etmeye yönelik içerikler vardı. Dirsekten bileğe tamamen oturan bir modelde dirsek ve bilek ölçümü istemeyip eksik aldıkları ölçülerden kaynaklı hatada suçlu ben olmakla kalmayıp, kendi diktikleri elbisede tadilat yapmadıklarını, sırf benim için yapacaklarını saçma sapan bir üslupla söylediler ve bu süreçteki kargo vs. Ücretlerinin tarafımdan ödenmesini talep ettiler. Ayrıca özel dikim yaptırmama rağmen standart ölçüdür diye saçma sapan bir açıklamayla karşılaştım. Ücretlerini alana kadar ki öncesinde de uzaktan sipariş veren birine vermeleri gereken detayları vermeyip karşılaştığım durumda da birkaç seçenek sunmama rağmen orta yolu bulmaya çalışmayan, bunun için göndermenize gerek yok bulunduğunuz şehirde de bunu yaptırabilirsiniz gibi bir cevap veren, ürünlerinin arkasında durmayan bir firma.

09 Eylül 2024 17:46

Sarooh couture firmasından özel dikim elbise aldım sosyal medyada görsellerde asla belli olmayan kol modelini elbise gelip görünce elbisenin kolları ile ilgili tadilat istedim ancak ne doğru düzgün mesajlarıma dönüldü ne de dönülen mesajlarda müşteriyi memnun etmeye yönelik içerikler vardı. Dirsekten bileğe tamamen oturan bir modelde dirsek ve bilek ölçümü istemeyip eksik aldıkları ölçülerden kaynaklı hatada suçlu ben olmakla kalmayıp kendi diktikleri elbisede tadilat yapmadıklarını sırf benim için yapacaklarını saçma sapan bir üslupla söylediler ve bu süreçteki kargo vs ücretlerinin tarafımdan ödenmesini talep ettiler. Ayrıca özel dikim yaptırmama rağmen standart ölçüdür diye saçma sapan bir açıklamayla karşılaştım. Ücretlerini alana kadar, ki öncesinde de uzaktan sipariş veren birine vermeleri gereken detayları vermeyip karşılaştığım durumda da birkaç seçenek sunmama rağmen orta yolu bulmaya çalışmayan bunun için göndermenize gerek yok bulunduğunuz şehirde de bunu yaptırabilirsiniz gibi bir cevap veren ürünlerinin arkasında durmayan bir firma

02 Kasım 2024 15:16
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan Turhan Couture Düğün Gününde Gelinliğin Sorun Çıkarması Üzerine Bir İnceleme

28 Ekim 2023 12:33
Evin sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 15:55
Özz Design Sipariş Edilen Elbisenin Kalite Ve Uyumsuzluk Sorunları
Arife sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 10:46

29 Temmuz 2024 18:45