Perdevizyon.com 2 Çekmede Zincir Atan Mekanizmayı Yollamış

24 Şubat 2024 19:46180

Perdevizyon adlı siteden şirketin yetkilisi e** Bey iletişimi ile kruvaze perde satın aldım. İlk takarken e** beye yazdım. İlk düğmenin önüne stoperi takmamış olduğum için takamadığımı söyledi. Fakat stoperi takmama rağmen mekanizmadan zincir atıyordu.

Ayrıca, kruvaze olması için
bulunan mekanizmanın ipi, zincire karışmış olarak yollanmış. O ipi de düzeltmek için çok çaba harcadım. Bunu e** Beye yazdım. Burada denedik sorunu yoktu dedi. Halbuki 2 çekmede zincir atan mekanizmayı yollamışlar. Ayrıca ipi zincire karışmış olan perdeyi çekmek imkansız.

Bu durumdan anladım denenmediğini. Çünkü o karşılıklıkla çekmek mümkün değil. Çözüm üretmedi. Bende buna istinaden kendileri hakkında olumsuz yorum yapacağımı belirtmem üzerine, e** bey sorunun bende olduğunu, sorunlu olduğumu 10 TL'lik şey için sorun yarattığımı belirtti. 10 TL'lik şey dediği mekanizmayı mahallemde bulunan perdeci tanesi 150 TL. Den satış yapıyor.

Bende mekanizmayı, Trendyol'dan 100 TL vererek siparişini verdim. Perdeye de 2bin tl'ye para verdim. Hakkımı helal etmiyorum. Tüm günüm perde ile geçti. Strese sebep oldu.
Perdenin ölçüsünde modelinde sıkıntı yok ama satış sonrası hizmette kusurlular. Üslupları tartışılır.

15 Aralık 2023 14:321.003

Farbateks isimli perde, tül satışı yapan firmadan şikayetçiyim. Trendyol, Hepsiburada ve s platformlarda da satış yapıyo...

1 Destek

Halı Vagonu Pişmanlığı

10 Mayıs 2025 10:421.234

Halı Vagonu isimli siteden ölçü belirterek sipariş oluşturdum. Kargom gecikince iletişime geçtim yanlış kişiye gönderdik...

1 Destek