Hatice sonuçtan memnun değil

Oppo Reno 11F 5G Telefon

29 Haziran 2024 13:34

Aldığım Oppo Reno 11F 5G telefon, aldığımın ertesi günü kasma ve donma yapmaya başladı, telefon herhangi bir şekilde yere düşmedi, bir yere çarpmadı. Aldığım mağazaya geri götürdüm ve servise yollayacaklarını söylediler. Telefon servise gitti ancak yapılan testlerde herhangi bir sorun çıkmamış. Uygulama kaynaklı olabileceğini söylediler, telefonun sadece 45 GB'lık bir kısmı doluydu ve bundan kaç model geri olan telefonum aynı uygulamaları 100 küsur GB'lık dolu hafızayla kaldırabiliyordu. Eski telefonum da (4 yıldır kullandığım) Oppo'ydu ve ben herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım. Diyeceğim şu ki, Oppo Türkiye'ye döneli daha birkaç ay olmuşken dönüş yaptığı telefonda böyle bir sorun çıkması ve bu soruna rağmen testleri geçmiş olması bazı soru işaretlerine sebep oluyor.

29 Haziran 2024 18:31

Telefonun kurulumunu tamamladım yapılan güncelleme sonucunda telefonun dönüştüğü versiyonla benim aldığım versiyon arasında pek bir benzerlik yok. Ve evet sorun devam ediyor.

02 Temmuz 2024 11:28 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sevimnur
Sevimnur

Oppo almayın kesinlikle her şeyde kullanıcı hatası diyorlar

Bilgesu
Bilgesu

Oppo reno 11f telefonu yeni aldık WhatsApp da farklı kişiler mesaj attığında isim iki adet gözüküyor. Bunun kime ne faydası var sadece bu telefonu kullanan kişilerde oluyor WhatsApp la alakalı değil. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Oppo Reno 11'de Sürekli Klavye Donması Ve Yetersiz Servis Çözümü

Mücahit