Olgun LPG Landirenzo Fiat Fabrikasyon LPG Sorunları Ve Yaşadığım Mağduriyet

26 Aralık 2023 22:06

2023 model Fiat Fiorino 1.4 Eco Safeline araç sahibiyim. Aracımda Landirenzo marka fabrikasyon LPG sistemi bulunmaktadır. Aracımı aldığım günden bu yana, klima açıkken LPG modunda aracın stop etme problemi, aşırı LPG tüketimi (100 km'de 16-17 litre) ve LPG modundayken yüksek hızlarda tekleme gibi birçok sorun yaşıyorum. Durumu daha önce yetkili servise bildirdim ancak herhangi bir sorun olmadığı belirtildi. Landirenzo Türkiye sorumlusu tarafından Olgun LPG'ye yönlendirildim. Olgun LPG'de aracımın aküsünün zayıf olduğu ifade edildi. Aküyü kendi imkanlarımla amperini yükselterek değiştirdim; fakat sorunum devam etti. LPG elektrik tesisatı değiştirildi, bir başka gün map sensörüm, başka bir günde ise enjektörler değiştirildi; ancak sorunum çözülmedi. Araçta yazılımsal bir sorun olabileceği düşünüldü ve Kırmızı yetkili servise yönlendirildim. Olgun LPG tarafından aracın ECU'sunun çıkarılarak dışarıda yazılım güncellemesi yapılacağı söylendi ve 2 gün sonra aracımı teslim aldım. Ancak aynı sorunlar devam ediyor. Sıfır km araç aldık ve maalesef bu durumdan dolayı mağdur olduk. Eğer sorunum çözülemezse, aracımın LPG sistemini komple söktürüp farklı bir LPG sistemi taktıracağım ve bu değişim sürecini videoya kaydederek Tüketici Hakları Mahkemesi'ne başvuracağım.

Uludağ Group LPG Sistem Arızası Ve Yüksek Masraf Şikayeti

19 Şubat 2024 19:34
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

LPG Enjektör Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

17 Mart 2025 13:02
LPG Enjektör Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Olgun LPG 2600 TL'lik Tank Değiştirecekken 3500 TL'lik Monttan Oldum!

03 Ocak 2024 10:42

Özkar Otomotiv Egea Direksiyon Ses Arızası