Nova Yatırım Nova İnvest Pişmanlığım

27 Mart 2024 13:46

Yapılan sözde yatırımlar ve yaşanan birçok sorunun ardından şirketten para iademi alacaktım; ancak banka yerine beni Binance'ye yönlendirdiler. Hesabımdaki 54 bin doları oradan Tether hesabına aktaracaklarını söyleyerek hesaplarımdaki parayı çektiler. Daha sonra yapılacak olan para transferinde hesap adında bir harf hatası olduğunu, bu hatanın benim sorumluluğumda olduğunu ve parayı gönderdiklerini, paranın kaybolduğunu söylediler. Yapılan transferle ilgili herhangi bir belge, dekont veya TxID bulunmuyor. Kasıtlı yapıldığını düşündüğüm bu harf hatası yüzünden paranın kaybolduğu ifade ediliyor. Paranın hala sizde olduğunu ve transferin gerçekleşmediğini biliyorum. Umarım en kısa sürede doğru hesabıma transferi gerçekleştirirsiniz.

Bu şikayetim üzerine ertesi gün, 13.03.2024 tarihinde arandım ve şirketi şikayetvar.com'a şikayet ettiğim için yardımcı olmayacaklarını, yanlış transfer edilen paranın TxID'sini ve dekontunu göndermeyeceklerini, istediğim her şeyi yapabileceğimi söylediler. Daha sonra şikayeti geri çekmem karşılığında işlem iadesi yapacaklarını, ancak bakiyenin yarısını göndermem gerektiğini belirterek tekrar para talep ettiler. Parasal ihtiyacımı bildikleri halde, bu talebe karşılık vermeyeceğimi belirttiğimde, parayı unutmam gerektiğini ifade ettiler. Bu şirket tarafından mağdur edildiğimi düşünüyorum.

profile profile profile

Yorumlar (14)

Ben savcılığa şikayet ettim. Adamlar al emri yerine sat emri verdiriyorlar zarar ettirmek için, bence hesap falan hikaye bana da hesap sigortalı dediler. Paranı zarar olsa bile sigortalı olduğu için iade ederiz para yatırırsan dediler bende tabi paramı alayım diye sürekli para gönderdim şirket hesaplarına ama sistem ellerinde olduğu için sürekli aldatmaya yönelik işlem yaptırıyorlar. Bende hesabım sigortalı diye her dediklerini yaptım. Danışman ismi de ayaz, bihter, leo, can vs.

Telefonlarınıza kurdukları programı nasıl kapattınız

Erden
Erden

Bir sonuç var mı hocam.

Kezban
Kezban

Sonuç ne oldu? Biz de mağdur edildik. Savcılığa başvurduk. Kimse bırakmasın, şikayet edelim...

Hüseyin
Hüseyin

Sonuç ne oldu bilgilendiririrseniz sevinirim

Hatice
Hatice

Siz sonuç aldınız mı bir gelişme var mı

Dilek

Savcılığa başvurunca sonuç ne oldu

Dilek

Sonuç alabildiniz mi peki savcılığa şikayet ettikten sonra

Yılmaz
Yılmaz

Benim de 587500 TL mi kaptırdım savcılığs başvurdum. Aplikasyonları sahte. Gerçekte öyle bir işlem yapmıyorsun

Orhan

Şikayette bulunup mahkeme açılmasını bekleyin. İbanları ve parayı gönderdiğiniz şirket ismini polise bildirin. Bende bilgi çok bunlarla ilgili detaylı bir soruşturma olacak inşallah.

Yiğithan

50.000 dolarımı kaptırdım lütfen bu şirketten paranızı kurtarın zararın neresinden dönseniz kardır.

Nasıl kurtarabiliriz

Yiğithan

Benimde 150 dolarlık hesabımı 50.000 dolarlık çıkarttılar. Hemen geri ödeme yapacağız diyerek. Sonrasında hesabımı eksi bakiyeye düşürüp ödeme yapmadılar. Sözleşme ve ibraname de imzalattıkları için şikayette de bulunamıyorum. Lütfen herkes parasını kaptırmasın benim gibi.

Orhan

Para gönderdiğiniz şirket ismini ve ibanları şikayet edin savcılığa durumunuzu anlatın. Bırakmayın peşini.

Melisa sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

23 Ekim 2024 16:20
"İlginiz için teşekkür ederim. Sorunum çözüldü."

TD Globals Tarafından Mağdur Ediliyorum!

24 Eylül 2025 22:03
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Colville Capital Colville Trader Yanlış Zarara Uğratmak

23 Ağustos 2024 10:41