Ahmet sonuçtan çok memnun

Nokian 4 Mevsim Lastik

Nokian 4 Mevsim Lastik
22 Ocak 2024 13:45
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Firma hızlı bir şekilde benden lastiğin resimlerini ve faturasını istedi kısa bir süre içerisinde lastiği iade etmemi istediler iade işlemleri başlar başlamaz ücret iadesi yapıldı ürünlerine sahip çıkması bizleri memnun etti teşekkür Nokian”

Toyota Corolla aracımız için 4 adet Nokian yaz lastiği ve 4 adet Nokian kış lastiği aldık. Oldukça memnunuz; ancak Transporter T4 hafif ticari aracımıza 2 adet Nokian 295/80 R15C dört mevsim lastik aldık. Lastiklerin birinci yılından sonra dişlerinde yırtılmalar ve parçalanmalar başladı. Aynı zamanda, başka bir markadan aldığım dört mevsim lastikler öndeki çekici lastik olmasına rağmen dişleri hâlâ yeni dururken, arkadaki Nokian dört mevsim lastiklerim parçalandı. Her iki markadan aldığım lastikler de aynı kilometreyi kat etti ama Nokian marka lastiklerden hiç memnun kalmadım.

27 Ocak 2024 13:50 (Şikayetten 5 gün sonra)
Ahmet
Ahmet
16 Mart 2024 12:23

Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 03:42
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 17:49
Ali sonuçtan çok memnun