Fatih sonuçtan hiç memnun değil

TT Teknoloji Nautica Scooter Sorunu

04 Ocak 2024 16:10

Trendyol dan Nautica A1200X Scooter satın aldım, ürünün farı kırık geldi daha doğrusu yan tarafı delik, 1 gün sonra 34,5 dereceyi görünce Scooter kapandı Error 16 hatası verdi. Bu sebeple Technofashion Müşteri hizmetleri ile görüştüm, bana standart cevap olarak ürünü gönderin baktıralım cevabı geldi. Bende teknisyen ile görüşmek istediğimi aktardım. S**** hanım tamam talebinizi ileteyim email olarak gönderin cevabı aldım, gönderdim cevap gelmedi. Sonra tekrar açtım ertesi gün M**** hanım ile görüştüm, aynı cevabı aldım gönderin baktıralım. Scooter ile alakalı en ufak sorunda göndermeyi hele ki daha birkaç gün olmuş olan ürünü tercih etmiyorum dedim. Maalesef sanırım teknik servis kendi bünyelerinde yok yardımcı olmuyorlar. Bir ürünü pazarlarken telefondaki S**** Hanım ve M**** Hanım dahil teknik bilgi sahibi olması gerekli. Kurumsal şirketlerde bu şekilde yapılır. Sorunumun çözülmesini rica ediyorum.

04 Ocak 2024 17:31 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Çağrı merkezimiz iletebilirsiniz. TT Teknoloji Müşteri İletişim Merkezi

Birkan
Birkan

Merhabalar naucita a1200x Scooterım ani fren sebebi ile arka fren çalışmıyor tutmuyor bu sebepten dolayı schootr açılmıyor ekran geliyor ama çalışmıyor bende yeni fren kablosunu aldım taktırdım fren tutuyor ama yine aynı hatayı veriyor

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Scooter: Fren Problemi Ve İade Sorunu

Kübra
08 Ocak 2025 22:39
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
26 Haziran 2025 15:06