Selin sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Beylikdüzü'nde Doğum Yapacaklara Duyuru

27 Nisan 2024 19:55

Eve yakınlığı, ismi ve Anne bebek dostu hastane olduklarını öne sürdükleri için hamilelik sürecimde Medicana Beylikdüzü hastanesini tercih etmiştim. Doğum katında ebelerle görüşmelerimde de bebek için alt değiştirme besleme, giydirme gibi bebeğim temel ihtiyaçlarına yönelik her türlü eğitim verildiği ve bu konularda yatış boyunca destek verildiği bilgisini aldım. Hatta sadece bebeğe ve kendime kıyafet getirmemi, sağım makinesi lohusa şerbet vs. Her şeyi sağladıklarını belirttiler. Ben de bu söylenene güvenerek annemi hastaneye çağırmadım sadece elimle birlikte kalmayı tercih ettim. Fakat gece boyunca sadece 1 kere emzirmeyi gösterdiler. Sonrasında bebek hemşirelerinin hiç biri defalarca arayıp yardım istememize rağmen odaya uğramadı. Bebeğim o gece sürekli ağladı. Meğer açmış sütüm az geldiği için bebeğim sarılık oldu. Kimsenin yardıma gelmediği ile ilgili de isyan ettiğimde bana verilen cevap 'Gece 2 kişi kaldıklarını bir tanesinin aşağıdaki başka bir bölümde olduğunu diğerinin de yoğun bakım ünitesinde olduğunu söylediler. Hastanede 3 kişi doğum yapmış hasta varken bu kadar ilgisiz olunması adı olan bir hastaneye yakışmadı. Personel sayısı kesinlikle arttırılması lazım. Benim ve bebeğimin mağduriyetini başka kimse yaşamasın diye bu portaldan bildirmek istedim.
Not:Lohusa şerbeti de vermediler. (Doğumdan sonra böyle bir hizmetlerinin bulunmadığını söylediler)

08 Mayıs 2024 10:18 (Şikayetten 10 gün sonra)

Değerli Hastamız, …227015 nolu bildiriminize istinaden gerekli işlemler başlatılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Sizlere daha kaliteli hizmet sunabilmek adına geri bildirimlerinizin bizler için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Sağlıklı günler dileriz.

10 Haziran 2024 07:18

Konu ile ilgili geri dönüş sağlanmamıştır.

Hazal

Öncelikle çok üzüldüm başınıza gelen bu kötü durumdan dolayı. Benim de doğumuma çok az bir süre kaldı. Hastanenin ilgisiz ve çözümsüz kalması beni üzdü. Demek ki olumsuz bir durum karşısında çözümsüz kalacaklar muhatap olacağımız kimse yok.

Merhaba, sorununuz çözüldü mu

Selin

Hayır aramadılar bile. Kendi kendilerine yorum yapmışlar. Zaten sorun çözülemez. Doğum sonrası yaşadıklarım değişmez. Bebekle asla ilgilenmediler ve sarılığı başladı onlar yüzünden. Doğumdan önce baş ebe de dahil mükemmel olumlu konuşuyorlar her şeyi biz hallediyoruz falan doğumdan sonra yüzüne bakmıyorlar.

25 Aralık 2023 18:36
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Beylikdüzü Medicana Yanıl Acil Servisine Gittim

14 Ocak 2024 03:58