29 Mart 2023 14:35

Prenatal Life adlı vitamini gebeliğimin 12. haftasında doktorum yazdı ve kullanmaya hemen başlamam gerekiyordu. Yakınımdaki eczanelerde bulamadığımdan lifeecza.com.tr 'den Life Ecza firmasından sipariş ettim. Resmi satış kanalı olarak göründüğünden bu firmayı tercih ettim. Dört gün sonra elime ulaşan vitaminin kutusu pisti kutudaki son kullanma tarihi 06.2025 iken içerisindeki tabletlerin son kullanma tarihi 12.2023'tü. İçerisinde bir prospektüs, kullanma talimatı veya ürünün orijinalliğini gösteren herhangi bir belge yoktu. Kapsüllerden birkaç tanesi akmıştı.

Telefonla yetkililere ulaştığımda akmanın kargo kaynaklı olabileceğini söylediler ama çok iyi sarılmış bir paketti yani ben kargodan değil saklama koşullarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Böyle bir ürünü nasıl gönderebildiler aklım almıyor. Sağlıkla ilgili bir alışverişte bu kadar dikkatsiz olunmasına şaşırıyorum. İnsan sağlığını etkileyen bir sektörde çalışmanın sorumluluğunu alamamışlar demek ki. Yetkili satıcıya da güvenemeyeceksen ne yapacağız? İade talebim kabul edildi, henüz ödemesi yapılmadı ama hem vitamini kullanmam gecikti, hem uğraştım. Bir daha alışveriş yapmayacağım bir site.