Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Kymco X Town 250 Stop Etme Vs

10 Haziran 2024 15:11

X Town 250 kullanıcısıyım. Motor stop ediyor, 2 defa servise gitti bu sorun yüzünden ama sorun çözülemedi. En son yolda giderken stop etmeye başladı. Her durduğumda stop etmeye başladı. 18 Mayıs'ta servise bıraktım, motor serviste yedek parça bekliyormuş, 2 ya da 3 haftaya gelecek. Toplamda 40 gün serviste kalacak muhtemelen. Yazın keyif yapalım diye motor aldım, olan keyfim de kaçtı. Başka birçok şikayetim var ama artık onlardan vazgeçmiş durumdayım. 40 günde motorun bir parçasını temin edemeyen bir markanın Türkiye'de motosiklet satması normal mi diye sormadan geçemiyorum.

10 Haziran 2024 15:17 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Dilerseniz, bizlere ulaşabilirsiniz. Kymco Müşteri Hizmetleri

11 Haziran 2024 11:52

Sayın yetkili aynı şikayetlerimi zaten ilk size ilettim. Ancak bir çözüm üretemeyip sorunu çözemediğinizden dolayı buraya yazmak zorunda kaldım.

12 Haziran 2024 15:13

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Kymco Müşteri Hizmetleri

03 Temmuz 2024 16:35

Beyin bekleniyor dediler beyin geldi sorun ondan değil yurt dışından geliyor dediler yine bekledik yine çözülmedi tesisat değişti yine çözülmedi artık bu ayıplı malınızı geri iade almalısınız

Can
Can

Sorunun çözümü bulabildiniz mi? Aynı problem bende de var 2 tane servise götürdüm ancak çözülemedi.

Suat
Suat

Aynısı bende de var 1 yıldır dilimde tuğ bitti.

Garanti Sürecinde Motosikletim Haftalarca Serviste Bekliyor

Hacı