C Trader Şikayeti

13 Aralık 2024 01:33

Bundan yaklaşık 6 ay önce katılım trade diye bir uygulamaya para yükledim. Global borsaya açılacağımı yüksek kazanç elde edeceğimi söylediler ve bende 5200 TL yatırdım. IBAN 'larına bana WP üzerinde IBAN attılar bende yatırdım. İlk başlarda dolar bazında iyi kazançlar elde ettim. Tommy fx adında biz yanıltıcının işlemlerini kopyaladım ve kazanç elde ettim sonra hesabımı sıfırladılar ve itirazda bulundum para yatırmamı istediler. Bende yatırdım ve başlangıç da olan 202 doları hesabıma geri yatırdılar.

Bonus olarak daha sonra c trader isimde bir uygulamaya geçiş yapacaklarını söylediler. Bende geçiş yaptım paramı eksik geçirdiler yazdım portföy yöneticisi c** t** ile iletişim kuramadım. Sürekli ertelediler yurt dışında olduğunu söyledi. Bende bekledim daha sonra 500 dolarım vardı işlemlerimi eksiye geçirip benim hesabımı sıfırladılar. Şu an ne yapabilirim bilmiyorum hesaplarına attığım işlemlerin dekontları bende mevcut yardımcı olursanız sevinirim.

Ctrader Yanıltması

Trade Dijital Yatırım Sorun Yaşama

19 Nisan 2025 09:39

Trading E-Ticaret Platformunda Yatırımlarım Bloke Edildi, Paramı Alamıyorum

02 Eylül 2025 10:45
trading-e-ticaret-platformunda-yatirimlarim-bloke-edildi-parami-alamiyorum-2.jpg

Yatırım Adı Altında Yanıltıldım!

03 Ağustos 2025 15:48