Körfez Devlet Hastanesi Şaka Gibi Bir Hizmet

10 Ocak 2024 13:29

09.01.2024 tarihinde Körfez devlet hastane'sinde göz polikliniğine 91 yaşındaki anneannemle gittik. Randevu tarihimizi karıştırıp erken gitmişiz bunun üzerine doktor beye bakabilir mi diye sorduk o da bakarım deyince beklemeye başladık. Asıl sorun doktor beyde değil de onun yanında çalışan göz ölçümlerini alan orta yaşlı adamla başladı. Göz ölçümü sırasında anneannemin kafasından tutup sertçe şöyle bak buraya çevir deyip durdu kaba saba konuşuyor bir yandan da. Neyse biz 30-40 dakika bekledikten sonra adama söyledik ne zaman alırsınız diye o da 'AA size kayıt açtırma kağıdı vermedim mi? ' deyip kağıtı elimize tutuşturdu. Kayıt açtırıp geldikten sonra o kadar bekleme sonrasında bizi alacağını düşündüm ki tekrar ediyorum 91 yaşında olan bir kadın. Anneannemin şekeri düştü beklemekten ki tansiyonu iltihaplı romatizması şekeri olan bir kadın. Adama anneannemin şekeri düştü kadın kötü oldu beklemekten alacak mısınız dediğim de gitti içeriden 1 tane küp şeker getirip elimize verdi bunu alsın o zaman dedi. Yani o kadar gururumuzu incitti ki bu kadar yaşlı bir hastayı 1 saatten uzun süre bekletip üstüne bir tane küp şekeri vermek nedir? Devlet Hastanesi diye mi bu tavır? Özel hastaneler de bu kadar yoğunluk olsa da hiç böyle bir tavır davranış görmedim. En başından bakamam beklemeyin dese amenna. Anneannemi en sonunda eve götürdük uzandı dinlendi ilaçlarını verdik. Yani 91 yaşında bir kadın nasıl olur da böyle hizmet görür yazıklar olsun. O gözlüklü orta yaşlı göz ölçümü yapan adamdan da şikayetçiyim. Böyle insanlar sağlık sektöründe bulunmamalı.

10 Ocak 2024 00:36

Tatvan Devlet Hastanesi Doktorun Üslupsuzluğu Beni Kovması

08 Eylül 2023 10:23

Çukurova Devlet Hastanesi'nde Saygısız Davranış

27 Ağustos 2024 11:43
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Kızılay Sağlık Grubu Bakırköy Uzun Bekleme Süreleri Ve Saygısız Davranışlar!

18 Ocak 23:31