29 Ağustos 2024 10:24

Kiralabunu.com üzerinden telefon kiralamak için başvuruda bulundum. Daha sonrasında telefon kiralamak yerine direk satın almaya karar verdim ve talebimi iptal etmek istedim. Destek talebi oluşturdum dönüş yapılmadı, telefon numaralarını aradığınızda hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine bağlantı kuramıyorsunuz. Telefon numaralarını aradığınızda müşterisi olmadığını belirtip devam ettiğinizde müşteri hizmetlerine bağlanma kodunu girdiğinizde hatalı tuşlama yaptınız diyerek kapanıyor. Destek verilen tek yer WhatsApp üzerinden, burda da işte ne zaman cevap verilirse. Güven konusunda gerçekten 0 bir firma. Asıl konu da şu ben sipariş oluşturduktan saatler sonrasında iptal etmeme rağmen WhatsApp üzerinden söyledikleri iptal talebiniz işleme alınmıştır paranız bankanıza bağlı 4-5 iş günü içerisinde geçecektir diyor. Bankamı arıyorum "böyle bir durum söz konusu değildir, firma ödemeyi yaptığı anda bakiyeniz güncellenir" şeklinde söyledi. Ben bu durumu yetkili kişilere söylediğim takdirde ve artı olarak 4-5iş günü boyunca da şikayet varda şikayet olacağını söylemem üzerine gün sonunda hesabınıza paranız iade olacaktır diyorlar. Yapılan işi görün istiyorum görselleri ile paylaşıyorum. Umarım siteyi keşfeden ve hizmetten yararlanmayı düşünen kişiler önce bu şikayeti görür ve ona göre yaklaşım sağlar

29 Ağustos 2024 12:43 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Gerekli kontrolleri sağladığımızda iptal - iade işlemleriniz sağlanmış olup, iadenize ait referans numarası : 424112956022 şeklindedir. İadeniz aynı gün yapılmaktadır. Hesabınıza yansıma süresi bankanıza bağlıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kiralabunu Ekibi

Kiralık Telefon Teslimatında Süreç Sorunu

Tuğçe
24 Ekim 2024 15:34
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 11:57

Kiralabunu.com İade Talebime Cevap Vermeyerek 2. Kez Ücret Çekti

16 Eylül 2024 12:17
Kiralabunu.com İade Talebime Cevap Vermeyerek 2. Kez Ücret Çekti
Haydar sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 10:09