Kazancam Yayınları Kazanacağım Yayinlari Söylediklerinden Farklı PDF Satış Yapıyor

11 Temmuz 2024 16:47

Kazanacağım yayınları B**** U*****'ın Instagram sayfasında PDF kampanya reklamını gördüm. Kendilerine ulaştım, PDF içeriğini kısmen görebilir miyim dedim, bana KPSS şifreleri olan görseller attılar. Ben de sipariş verdim ama PDF'de bana gösterilen kısım yoktu. WhatsApp'tan yazdım, göremedim diye cevap yok. Bir şekilde kendilerine ulaştım, resmen hakaret ettiler. Bu nasıl yayıncılık? 2024 yılındayız, güncel deneme var dedikleri PDF 2020 yılına ait. Kendilerinden şikayetçiyim, Instagram'da yorumları siliyorlar. Konuşmayı da ekliyorum, alışveriş mi bir daha asla. Helal de etmiyorum hakkımı.

Bb Bse sonuçtan hiç memnun değil

Kazancam Yayınları'nın Satış Temsilcisinden Saygısız ve Küçümseyici Davranış

18 Eylül 2025 13:10
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 14:43
Benim Hocam Yayınevi KPSS Video Çözümlü Soru Bankası Eksiklikleri