Paramın İadesi İçin Hukuki Yollara Başvurabilirim

9 Aralık 2024 00:5626.143

Paramın tamamının geri iade edilmesini talep ediyorum, yoksa avukatları devreye sokarak paramın bedelini ve tüm ödemeleri faiziyle birlikte geri ödemek zorunda kalacaksınız. Şirketinizin zor durumda kalmasını istemem, güzelce paramın iade edilmesini talep ediyorum. Saygılarımı sunarım.

12 Aralık 2024 08:45 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMEVİM Müşteri Deneyimi

12 Aralık 2024 20:50

Merhaba, Paylaşmış olduğunuz durumla ilgili olarak detaylı inceleme yapılmıştır. Yapılan inceleme sonrasında aşağıdaki hususları paylaşmak isteriz. Katılımevim 6361 sayılı Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kanunu'na tabi bir Tasarruf Finansman şirketidir. İlgili kanunun 39/A maddesi uyarınca; yasal süreci geçen müşterinin sözleşmede fesih hakkını kullanması hâlinde organizasyon ücreti bedeli dışında kalan, o güne kadar ödediği peşinat ve taksitler müşteriye iade edilir. Organizasyon ücreti iade edilmez. Firmamız ile müşterilerimiz arasında yapılan sözleşme maddeleri hem kurumumuz hem müşterilerimiz için bağlayıcıdır ve iki taraf için de sözleşme maddeleri esastır. Paylaştığınız durumla ilgili yapılan incelemede tüm sürecin yasalara uygun olarak ilerletildiği görülmüştür. KATILIMEVİM’ de müşteri memnuniyeti önceliklidir. Tüm süreçler hukuki kurallar çerçevesinde yürütülmektedir. Bilginize sunarız. KATILIMEVİM Müşteri Deneyimi Ekibi

Hatice
Benzer Şikayeti Var
12 Aralık 2024 16:35

Bizde personellerinizden dolayı şikayetçiyiz ve mağduruz aynı şekilde paramızın iadesini talep ediyoruz katılımev tamamen pişmanlık

Katılımevim Maddi Durumlardan Dolayı Paramı Geri Almak İstiyorum

28 Şubat 2024 14:0624.251

Siz bildiğiniz gibi haksız yere paramı alıyorsunuz. Ben bu işten çıkmak ve paramı geri almak istiyorum. Kaç aydır çalışı...

Katılımevim Maddi Durumlardan Dolayı Paramı Geri Almak İstiyorum
2 Destek2 Yorum

3 Şubat 2025 12:3344.249

"Z**** hanıma Teşekkür ederim"

2 Destek2 Yorum