12 Mayıs 2024 18:36

Yaklaşık 25-30 yıldır virüs programı olarak sadece Kaspersky kullanıyorum, ancak artık her format atışımda defalarca 'Girilen etkinleştirme kodu için verilen maksimum etkinleştirme sayısını aştınız' uyarısıyla karşılaşıyorum.

Bu nedenle şikayetimi buraya yazmak ve bu yazdıklarımı çeşitli dillere çevirerek tüm sosyal medyada sürekli paylaşmaya karar verdim. Bu ürünü belirli bir süre için parasını ödeyerek satın alırken, bilgisayarıma şu kadar kez format atacağımı veya etkinleştireceğime dair bir taahhütte bulunmadım.

Eğer satın aldığım etkinleştirme kodunun başkaları tarafından kullanılmasını engellemek için bu yöntem düşünülüyorsa, IP adresi takibi gibi çok daha farklı yollar denenmelidir. Zaten e-posta adresim ve my Kaspersky gibi önlemlerle bu takibi yapabiliyorlar.

Aşağıdaki görsel incelendiğinde, 418 gün daha bilgisayarıma istediğim kadar format atıp bu ürünü kimseden izin almadan etkinleştirebileceğim görülüyor ancak etkinleştiremiyorum.

Evet, daha önceki zamanlarda böyle durumlarda bilgisizce yeniden satın alma yoluna gittim ama artık yeter. Telefon edip bu ürünü etkinleştirmelerini istemeyeceğim, bekleyeceğim ve gerekirse yasal yollardan hakkımı arayacağım.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kaspersky Satın Aldığım Antivirüs Yazılımını Aktifleştirmedi.

17 Kasım 2023 01:45

Kaspersky Lab Lisans Yenileme Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

19 Şubat 2025 12:16
Burak sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 14:37

14 Eylül 2024 22:29