Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

Kale Oto Radyatör Oto Renault 12 Toros Radyatör

21 Mart 2024 13:03

23/02/2023 tarihinde Renault 12 Toros marka aracım için Kale marka üç sıra bakır radyatör satın aldım. Ürünün kaliteli olduğunu düşündüğüm için tercih ettim. Ancak daha sonra araçta su eksilmesi meydana gelmeye başladı. Araçtaki bütün hortumları ve ek malzemeleri değiştirmemize rağmen su eksiltme problemi devam etti. En sonunda, arızanın yeni almış olduğum radyatörden kaynaklandığını tespit ettik. 18/01/2024 tarihinde, aldığımız firmaya garanti belgesi ve faturasıyla ürünü iade etmek üzere teslim ettik. Kale müşteri hizmetleri ile görüştüğümde, şu anda yapılacak bir şey olmadığını ve malzemenin kendilerine gönderilmesi gerektiğini söylediler. Bu süre zarfında aracın çalışması için radyatöre ihtiyaç duyduğumdan, yeniden başka bir marka radyatör alarak aracıma taktım. Yaklaşık üç ay oldu, hala Kale'den radyatörüm gelmedi. Bu durumu çözmek için ilk olarak malzemeyi satın aldığım Muğla'daki Fedai Oto'ya başvurdum. Fedai Oto, İzmir'deki bir oto parçacısına iade kestiğini, İzmir'deki parçacının ise İstanbul'daki bir parçacıya iade keseceğini ve o parçacının da Kale'ye iade kestiğini söyledi ancak sonuç alamadım. Kale firması müşteri hizmetleri sorunu çözmedi.

Melih
Melih

Satıcı firmalar zaten suya sabuna dokunmuyor. Sen radyatörsüz kalmışsın kalmamışsın hiçbirinin umurlarında değil. Satıcılar yenisinin parasını müşteriden istiyorlar öyle veriyorlar. Kendini garantiye alıyor. Üreten firma - sorumsuz, bunu satan - kayıtsız. Sana resmen ikinci radyatörü aldırıyorlar. Böyle bir satış sonrası destek hizmeti olamaz. Satan da alanda kendisi bilir bu saatten sonra.

Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

Kale Oto Radyatör Arızası 12 Renault 12 Toros

20 Mart 2024 22:28
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Kale Oto Radyatör Kale Araç Radyatör Perişanlığı.

19 Haziran 2024 00:37
Kale Oto Radyatör Kale Araç Radyatör Perişanlığı.
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Kalorifer Peteği Sorunu: Garantili Değişim Sonrası Yine Arıza

24 Aralık 2024 10:15