Sıfır Araçta Titreme ve Silkeleme Sorunu

Sayit
06 Ekim 2024 21:27

Aracım 35c16 2024 model ive co daily aracı sıfır aldım fakat 1 ve geri viteste ilk kalkışta titreme silkeleme problemi var. Aracımı servise bıraktım. Garantiden baskı balata seti bilyesi ve volan değiştiği söylendi fakat silkeleme gitmedi. Böyle bir problemin çözümü nedir yaşıyan var mı

15 Kasım 2024 09:23 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Iveco ile ilgili her türlü görüş, öneri ve taleplerinizi bizlere iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Iveco Türkiye

Murat
Murat

Arkadaşlar merhabalar biz de benzer arızalar yaşıyoruz. Ocak 2025 ayında almış olduğunuz aracımız sürekli arıza lambası yakıyor defalarca servise gitti hiçbir çözüm bulunamadı. Araca mal yükleyip yola çıkamıyoruz çünkü araca güvenemiyoruz her an yolda bırakma tehlikesi yaşıyoruz. Ben artık Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim bilginiz olsun. Hep birlikte mahkemeye başvurursak firma çözüm bulabilir

Alfonso
Alfonso

İlk kalkışta yüksek devirde kalk usta özellikle yüklü iken IVECO pişmanlıktır...

Sıfır Araçta Titreme Ve Şanzıman Sorunu

Emir
29 Mart 2025 12:10
Mehmet sonuçtan çok memnun

IVECO Ant Oto Şikayet

25 Şubat 2024 22:50
"IVECO müşteri hizmetleri geri dönüş yaparak yaşamış olduğum mağduriyetimin giderilmesini en kısa zamanda giderilmesini servisle görüştüklerini ilettiler çok teşekkürler"

IVECO Şanzıman Garanti Kapsamında M?

Tolunay
06 Ağustos 2024 08:14