05 Haziran 2023 10:28

Işıl Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği serinevler Adana! 02.05.2023 cuma saat 19:30 da kanal tedavisi için gittim Diş Hekimi *** tarafından kanal tedavisi yapıldı. Gözümün içine baka baka kompresör arızalı ama bir şekilde yapacağız dediği dişimi 30 dakika da kanal tedavisi yapıp tamam oldu bir kerede başardık diyerek dolguyu da yaparak beni eve gönderdi. Akşam 23:30 'da dişimde şiddetli ağrı oluştu cumartesi sabah 10:30 'da kendimi zor attığım Işıl Dent'e durumu anlattım bana akşam *** bey nöbetçi gelin baksın dediler durumumun kötü olduğunu bu şekilde akşama kadar bekleyemeyeceğimi ya da ağrı kesici içmekten daha kötü duruma geleceğimi söyledim görevliye. Sabah ilk gelen diş hekimi *** hanım tekrardan dişime kanal tedavisi yaparak bana yardımcı olabildi.

Sonuç olarak dişim de ağrı hiç dinmedi aksine dahada arttı *** hanımın yapacak bir şeyi yoktu. Dişime ilk bakan *** bey kompresörsüz kanal tedavisi yapmanın acısını cuma cumartesi pazar bana yaşattığınız için size karşı asla saygı duymayacağım. Bu acının tarifi olamaz. Pazar günü rica minnet kendimi dişçiye attım sağ olsun baktı ve bu dişe yapacak bir şey olmadığını iltihaplı olduğunu ve 4 gün antibiyotik kullan gel çekelim kurtul dedi. Ağrı kesici yaptı antibiyotik içtim ve ağrı dindi. Çarşamba günü bir daha bu acıyı yaşamamak adına dişimi çektireceğim.

Işıl Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği serinevler 7 Haziran çarşamba oluşturmuş olduğunuz randevuya gelmiyorum. Dişime tekrardan bir de ***'ya dolgu yaptırmıyorum. Bir daha asla o kapıdan içeri ne ben ne ailem ne çevrem asla girmeyecek. Kanal tedavisi için benden almış olduğunuz 1.750 TL size helal olmasın.

Buradan Sağlık Bakanlığı'na bildiriyorum lütfen daha sıkı denetleyin para için insanlara kompresörsüz kanal tedavisi nasıl yapılabiliyor hesabını sorun lütfen.

Zeyna sonuçtan hiç memnun değil

Akdeniz Dental Clinic Kanal Tedavisi Ve Dolgu

17 Haziran 2023 17:29
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Ali Çomut Diş Hk. Ve Asistanı

07 Şubat 2024 13:38
Dr. Ali Çomut Diş Hk. Ve Asistanı
Demet sonuçtan hiç memnun değil

DT. Kadir Ahmet Danıska Şikayetçiyim

01 Ekim 2024 20:58