İngilizce Bitmiştir Şikayetçiyim

18 Mart 2024 17:33

Ramazan dolayısıyla süre sınırlamasının kaldırıldığına dair bir mesaj aldım, ancak sonradan fark ettim ki dikkat etmediğim bir saat sınırlaması mevcutmuş ve dersin bir bölümünü kaçırdım. Daha önce haftada bir gün istediğimiz zaman ders izleme şansımız olduğu bilgisi verilmişti. Bu konuyu iletmek için iletişime geçmeye çalıştım, ancak m** A**'nin yanıtları son derece rahatsız ediciydi. Kendi dikkatsizliğimi kabul ederek başladığım konuşma, ne yazık ki olumsuz ifadelerle sonlandı. Bana, onların maddi çıkarlarına hizmet etmediğimi söylediler, fakat ben hakkımı helal etmiyorum. Daha önceki yardımlarından dolayı onlarda insani yönler olduğunu düşünmüştüm, ancak bu kişi algımı tamamen değiştirdi. Telefonla sürekli olarak hakaret etmeye çalıştı, ancak söyledikleri zaten kişiliğini ortaya koymaya yetiyordu, bu yüzden hiçbir aramasını yanıtlamadım. Kalan tutarı talep etmemiştim bile, ancak onlar bana sadaka olarak yarım ödeme yapmışlar. Kendi mesajlarını yayınlamadan, benim mesajlarımı tek taraflı olarak paylaşarak, kaba bir şekilde davrandı. İsim ve şahsi bilgilerim açık, bana ulaşanlara olayla ilgili ekran görüntüleri gösterebilirim. Paylaşmadığı olumsuz ifadeleri de dahil. Keşke, hikaye olarak değil de, insanların karşılıklı konuşabileceği bir platformda paylaşsaydınız da, sizin hakkınızda ne düşündüğümü görebilseydik.

Özlem

Evet ama ben hocanın anlatımından disiplininden memnundum. WhatsApp iletişim kurduğumuz kişi ile konuşulmuyor hakaret etti kendisi

Özlem

Acaba ders kaydınız yeniden açıldı mı?

Özlem

Hayır, ben de istemem zaten. Mağdur musunuz siz de?

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 13:48

24 Ekim 2023 18:50
Melis sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2025 13:01