Can sonuçtan hiç memnun değil

İData Schengen Vize Randevu Bekleme Listesi

15 Nisan 2024 21:55

İData üzerinden yaptığım Schengen vize başvurum 5 Mart 2024'te yapılan sistem değişikliği nedeniyle randevu bekleme listesine alındı. Bu sistemde kronolojik sırayla randevu geldiği söyleniyor. Sistem değişikliğinden 2 gün sonra, 7 Mart 2024'te, yaptığım başvurumun üzerine neredeyse 1.5 ay gibi bir süre geçti. Sadece 2 gün içinde önümde ne kadar kişi olabilir? Benim başvuruma neden bir geri dönüş yapılmadı? Süreç ilerlerken iş ziyaretim gereği Haziran ayında Almanya'da bulunmam gerekiyor. Randevu sırası ne zaman gelecek?

Çiğdem

Bende 5 Mart'ta kayıt oldum. Annemide çoklu sistem seçip pas kaydettim. Sonra benim adıma geldi. Bende iData çağrı merkezi aradım. Doğru işlem dedi. Sonra bir şey gelmeyince 7 Mart'ta annemi kaydettim. Fakat benim ki geldi annemin ki halen gelmedi. Bana 4 Nisan atan. Bir ayda annemin ki1.5 aydır yok. Alt tarafı 2 gün ya 2 gün içinde 100 bin başvurumu oldu. Randevuyu gittim dolu değil o kadar yazık bize çaresiz kaldık

Çiğdem

Evet randevum geldi, arkadaş aşırı derece başvuru var! İnanılmaz kalabalıktı, yani çalışanlar bile yorgunluktan konusamuyor! Ben daha önce gittim hayatımda bu kadar başvuru görmedim. Ne oluyoruz falan dedim. Randevu geç gelmesi çok normal bir günde 400 kişiyi hizmet ediliyor ben ayrıldığında saat 12 idi ve insan sıra sayısı 200 lerde maalesef bekleyeceksiniz! 😔

Beyza

Merhaba annenizin randevu tarihi atandı mı? Ben de 11 Mart İstanbul'dan başvurdum ama hala geri dönüş olmadı

Fırat
Fırat

Çiğdem hanım bana yardımcı olabilir misiniz? Başvuru yapamıyorum lütfen yardımcı olun bana bir mesaj üzerinden Instagram'da dönüş yaparsanız sevinirim. Firatt. Gulec

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Randevu Alamama Sorunu
3 Takipçi