Cihan sonuçtan hiç memnun değil

iData Randevu Karmaşası Ve Mağduriyetim

Cihan
15 Nisan 2024 14:36

Almanya vize randevusu için iData tarafından bana verilen randevu (PNR SDPMER792FZ) 15.04.2024 saat 15:50 şeklindeydi. Sabah kalkıp Adapazarı'ndan İstanbul Gayrettepe'ye geldim. Saat 11:58'de 0850 460 84 93 numaralı iData resmi telefonundan arayan C**** Hanım, randevumun 19.04.2024 sabah 08:20 olarak güncellendiğini söyledi. Yazılı olarak randevu tarihini tarafıma mail atılmasını istediğimde, bunun mümkün olmadığını iletti. Sakarya'dan kalkıp 2,5 saat yol geldim ve 'randevunuz değişti' demek bu kadar basit mi? Bunun resmi olarak yapılması mümkün mü? iData'nın, Alman konsolosluğundan habersiz olarak verilen randevuları öteleyip VIP hizmet adı altında para karşılığı randevu kaydırdığını düşünüyorum. İnsanları bu şekilde mağdur edemezsiniz. Randevu iptali dolayısıyla yolda harcadığım suya kadar tüm yaptığım masrafların ödenmesini talep ediyorum. Konuyu Almanya konsolosluğu ve resmi makamlara ileteceğim.

profile profile

Fırat
Fırat

Cihan bey size vize için birkaç soru sormam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Instagram. Firatt. Gulec

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
21 Takipçi
İData Randevu Alamama Sorunu
3 Takipçi

Yedi Aydır Vize Randevusu Verilmiyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Uğur
09 Ekim 2025 00:34
İlay sonuçtan hiç memnun değil

iData Ulusal Vize (Almanya - Blue Card 11f) Randevu Değişikliği Sorunu

İlay
16 Temmuz 2023 16:06
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

iData Vize Randevu Sürecinde Yaşanan Belirsizlik Ve Mağduriyet!

Görkem
11 Mart 2025 11:33