Hotbit

• Videolu

Hotbit'e Giriş Yapamıyorum

Bedir
6 gün önce

Ben hotbit hesabıma giriş yapamıyorum lütfen Yardımcısı olur musunuz? İçeride tokenlerim var ve bir türlü giriş yapamıyorum. Bana 0532583... 59 numaralı telefonda ulaşabilirsiniz? Daha önce normal giriş yapabiliyordum. Ancak şimdi giriş yapamıyorum. İyi çalışmalar diliyorum.

Hotbit Para Borsası Kapatılmış Ve Param İçeride!

Şeyma
2 hafta önce

Hotbit uygulaması kapanmış ve herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Satın al bırak yöntemiyle uzun vadede düşündüğüm coinler vardı. Ve çoktandır giriş yapmıyordum. Dün ve Bugün denedim giremiyorum. İçeride param var. Yetkililerden dönüş yapmalarını bekliyorum. Bu kadar insan mağdur edilemez böyle b...

Hotbit Para Borsası Kapatılmış Ve Param İçeride!

Hotbit Hesabıma Giremiyorum Yardım Edin Lütfen

Mert
2 hafta önce

Hotbit uygulamasında tokenlerim var uygulamaya giriş yapılmıyor. Uzun vadede düşündüğüm borsa kapanmış hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Cüzdandaki paralarımı almak istiyorum. Yetkililerden ricam bu m************@gmail.com mail adresi ile telefon numarası 0542*****58 iletişim sağlayın.

Hotbit Uygulamasından Cüzdanda Kalan Bakiyemi Geri Almak İstiyorum

Murat
3 hafta önce

Hotbit platformu kapatılmış. Yeni haberim oldu. İçeride kalan bakiyemizi başka bir platforma nasıl aktarabiliriz. Uygulamada herhangi bir bilgi vermiyor. Platform kapatılmadan önce neden bilgilendirme maili veya mesaj atılmadı? Bu nasıl bir sorumsuzluk ve is anlayışıdır. İlgili yöneticiler tarafınd...

Hotbit De Kalan Bakiyem

3 hafta önce

Hotbit uygulamasında tokenlerim var uygulamaya giriş yapılmıyor. Uzun vadede düşündüğüm borsa kapanmış hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Cüzdandaki paralarımı almak istiyorum. Yetkililerden ricam bu m******@hotmaill.com mail adresi ile iletişim sağlayın.

Hotbit Kapandı Coinlerim İçeride Kaldı

İbrahim
3 hafta önce

Hotbit uygulamasında tokenlerim var uygulamaya giriş yapılmıyor. Uzun vadede düşündüğüm borsa kapanmış hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Cüzdandaki paralarımı almak istiyorum. Yetkililerden ricam bu i***@gmail.com mail adresi ile iletişim sağlayın.

Hotbit Platformu Kapanması Hakkında

Taylan

Hotbit.io Sitesinde Koinlerimi Göremiyorum Ve İşlem Yapamıyorum

Amir
4 hafta önce

https://www.hotbit.io/home koinlerimi göremiyorum. Hiçbir şekilde işlem yapamıyorum. Çekemiyorum sizden ricam gerekeni yapın şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin uzun zamandır girmiyordum bir kontrol edeyim dedim site gitmiş şu anda çalışmıyor doğru düzgün.

Hotbit.io Sitesinde Koinlerimi Göremiyorum Ve İşlem Yapamıyorum

Hotbit İçindeki Paramı Çekemiyorum Ve Görünmüyor!

Sercan
03 Kasım

Hotbit Uygulamasından Muzdarip Olduğumu

Fuat
29 Ekim

Hotbit uygulamasından ship coin'im vardı Mayıs ayının 23'ünden bu yana herhangi bir giriş işlemi yapamıyorum uygulamaya koinimin tl karşılığını almak istiyorum yardımcı olur musunuz? Borsanın kapandığını söylüyorlar benim yeni haberim oldu içerideki paramı nasıl alabilirim

Hotbit Uygulaması Şikayet Var

Arzu
24 Ekim

Hotbit uygulamasında tokenlerim var uygulamaya giriş yapılmıyor. Uzun vadede düşündüğüm borsa kapanmış hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Cüzdandaki paralarımı almak istiyorum. Yetkililerden ricam bu a*******@gmail.com mail adresi ile iletişim sağlayın.

16 Eylül

Hotbit borsasında crc coin'im vardı. Borsa kapanmış, haberim yok ve şu an bakiyemi falan göremiyorum. Neden benim coinlerim iade edilmiyor? Nasıl bir denetimdir bu? 0541*****54 numarasından ilgilenilmesini istiyorum. İletişim kurulursa sevinirim. Bu nasıl bir aldatma biçimi?

Hotbit Borsa Dan Floki

Engin
30 Ağustos

Hotbit kalan paramı nasıl alabilirim. Aldığım flokiler orada kaldı kapanmış sa dahi öncelikle bakiyeler teslim edilmeliydi milyonlarca kişinin parası kalmış alım satımlar kapalı parasını çekmek isteyen çekmeli Bilgi verilirse sevinirim e**********@gmail.com

Hotbit Cüzdan Erişimi Sorunu

Özay
27 Ağustos

Cüzdanıma erişemiyorum. Kapanmış olabilirsin de benim cüzdanıma erişmeme engel oluyorsun. Kapanmışsın birtane mail ile bilgilendirme yok. Paramızın üstüne yattın resmen. Utanmanız da yok, destek maili atıyoruz, fakat sürekli aynı cevap veriliyor. Paramızı ne yaptınız?

Hotbit Borsası Paramı Çekemiyorum

Metin
24 Ağustos

Hotbit hesabımda USDT var ancak çekim işlemi ne geldiğimde 0 bakiye gösteriyor ve çekim yapamıyorum. Ayrıca Borsa kapanmış benim haberim yok, Acil destek istiyorum. Mail atıyorum kimse yok cevap veren acil bilgi istiyorum. Çekimi yapamıyorum. Lütfen destek olunuz.

Hotbit Kapanmış Paramı Nasıl Geri Alacağım

Arif
18 Ağustos

Hotbit kalan paramızı nasıl alacağız. 74 dolar kaldı buradan kâr yapmayı bırakın kendi paramızı verecekler mi kapanmış diyorlar ne üzerinden alacağız. Kapandığı zamandan berimi yoksa kapandıysa bilen var mı bir iletisim numaraları da yok bilen varsa a*********@gmail.com bana dönüş yapar mısınız

Hotbit Borsasına Giriş Yapamıyorum

Berat
13 Ağustos

Hotbit borsasına giriş yapamıyorum. En son güncellemeden sonra yapılandırma yükleniyor diyor sürekli ama giriş yapmıyor. Bir çok coinim kaldı içeride Yaklaşık 3 aydır bu sorunu yaşıyorum. İçeride para çekmem gerek mağdurum acilen destek istiyorum lütfen...

Hotbit Param Hesapta Görülmüyor

Deniz
12 Ağustos

Hotbit'e gidiyorum, Dogey'de 11 milyon Dogey'im var, param ne kadar Dogey'im ne kadar göstermiyor. Böyle kötü bir site görmedim. Yazıyorum, mail atıyorum siteye, ne dönen var ne arayan. Saçma, paramı nasıl göreceğim? Müşteri memnuniyeti kötü, böyle bir site görmedim.

Hotbitte Bakiyem Bos

Ahmet
11 Ağustos

Hotbitte pıt coin vardı. 1dolar yakındı uzun süredir bakımda diyordu şimdi açılmış ama için de hiçbir şey kalmamış. Bakımda oldu mu içimi boşaltmışlar tokenlerim yok bu muhatap yok. Bakiyemi ve tokenimi talep ve ediyorum. Türkiye'de ilgilenen yok mu...

Marka Profili

Hotbit bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Hotbit henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Marka Karnesini Gör