Sila sonuçtan çok memnun

Honda İzmir Honda Terakki Mağduru

Honda İzmir Honda Terakki Mağduru
10 Haziran 2024 18:23
Sila'nın Teşekkür Mesajı
“Terakkiden müdür bey direk aradı. Yol yardımdan sorumlu Berat Beyi yönlendirdiler. Berat bey aracın olduğu konuma gelerek gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeleri yaparak çözüm sağladı. Müdür bey ve yol yardımdan sorumlu Berat Bey'e çok teşekkür ederim 🙏”

Garantili Honda Civic aracımı geçen hafta salı gününden beri kronik boya atmasından dolayı servise bıraktım. Aracı ancak bugün (6 gün sonra) teslim aldım. Eve dönüşte aracımda motor arızası işareti çıktı. Daha önce hiçbir sıkıntısı yoktu ve km'si düşük bir araç. Oradaki A***** hanım ustayla görüşmüş aracı bu şekilde kullanabileceğimi söyledi. Ben araca daha fazla zarar gelmesinden korktuğum için emin olmak adına bir daha aradım. Bu sefer M*** hanım yanındaki ustaya sordu VR aracı kullanmamam gerektiğini belirtti. Bilgi çelişkisine bakar mısınız? Kontrol için ancak 2 gün sonraya randevu verdiler. Kaç gündür araçsızım araç temini istedim. Böyle bir uygulamamız yok deniliyor. Evimin tek aracı ve evim ters bir yerde, işe 1 haftadır zor gidip geliyorum. Şimdi 2 gün sonraya randevu veriliyor ve daha ne kadar kalacağı da belli değil. Araç mağduriyetimi kim çözecek?

10 Haziran 2024 19:31

Terakki servisten müdür bey aradı. Yol yardımdan sorumlu B** Bey'i tarafımıza yolladılar. Araç yerinde incelendi ve gerekli yönlendirmeler yapıldı. Bu çok hızlı çözüm için terakkiye ve B** Beye çok teşekkür ederim 🙏

10 Haziran 2024 19:34

Honda Plaza'da Yaşanan Servis Sorunları

Büşra
06 Haziran 2024 13:16
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Cemal
02 Ağustos 2024 23:36