Herbalife Memnun Değilim Çünkü

11 Eylül 2024 03:26

Herbalife ürününü zayıflamak için aldım, düzenli olarak kullandım. Bana verilen destekle kullandım ve daha sonra kilo vereceğim yerde 15 kilo aldım. Vücuduma günden güne ödem oluştu, nefes alamaz hale geldim ve hiç memnun kalmadım. Aksine yüksek tansiyonum çıkmasına neden oldu. Şikayetçiyim, dava açacağım.

16 Ekim 2024 11:45 (Şikayetten 1 ay sonra)

Ismahan
Ismahan

Bende 7 kilo aldım aynı durumlar var regl günüm azaldı bir de danışmandan aldım helal etmiyorum verdiğim parayı

Oğuzhan
Oğuzhan

Belki ürün içinde bunları tetikleyecek bir şey vardır ama senin vücudunla alakalıdır, bende olmaz ama sende olur. Ürün içindeki bir maddeye alerjin olabilir ama henüz bilmiyorsundur. Mesela benim köpeğim bulduğu her şeyi yerdi, abartmıyorum benim çocuğumun kakasını bile yedi ama bu yaz bir yavru köpek mamasından alerji oldu. O yüzden her bulduğumuzu yiyip içmiyoruz ve bu tip ürünler kullanmamaya özen gösteriyoruz. Firmanın suçu var mıdır? Bilemem çünkü bu deney gibi yani genelde yaşanmayan milyonda bir görülen bir vaka olabilirsin, hiçbir lab testinde de bu kadar insanda deney yapılarak ürün çıkarılmaz.

Yagmur sonuçtan hiç memnun değil

Herbalife Shak Ve Ödem Atıcı Cay

16 Şubat 2024 13:52
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Herbalife Ürünleriyle Kilo Veremedim Sağlık Sorunları Yaşadım Çözüm Sunulmadı

18 Eylül 2025 18:18
Herbalife Ürünleriyle Kilo Veremedim Sağlık Sorunları Yaşadım Çözüm Sunulmadı
Emine sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2025 12:09
Herbalife Kategorileri