11 Haziran 2024 10:572.284
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
Bugün itibariyle söz konusu yüz tanıma sekmesi açıldı ve işlemi tamamlayarak paranın hesabıma aktarılmasına muvaffak oldum. Teşekkürler.

gate.io TR hesabımdan banka hesabıma para çekmek istedim ama güvenlik kontrolü nedeniyle işlemin bekletildiğine dair bir mesaj aldım. Uygulamada da yüz tanıma işlemi gerçekleştirmem istendi ancak o sekme açılmıyor. İşlemim de yapılmıyor.

Öyle bekler vaziyette kaldım. Acilen çözüm istiyorum, ne paramı çekebiliyorum ne de söyledikleri yüz tanıma işlemini uygulamadan yapabiliyorum. Uygulamada söz konusu sekme hiç tepki vermiyor. Adamakıllı bir emaile geri dönen yok, destek taleplerine geri dönüş yok. Ne denilebilir bilmiyorum.

11 Haziran 2024 10:41

Gate.io TR hesabımdan banka hesabıma para çekmeye çalıştım ancak güvenlik kontrolü gerekçesiyle işlemin bekletildiğini uygulamadan söz konusu transfer sekmesine giderek yüz tanıma işlemini gerçekleştirmem gerektiği belirtildi. Söylenen şeyi yapmak için ilgili sekmeye gittiğimde ise yüz tanıma butonu çalışmıyor, içine girip işlem yapamıyorum.

Destek talepleri hiçbir şekilde karşılık görmüyor, e-posta yoluyla ulaşım da mümkün görünmemektedir. Söz konusu firmanın problemimi acilen çözmesini, benimle de iletişime geçmesini talep ediyorum. Ayrıca problemler yalnızca bununla da sınırlı değil ne yazık ki, sadece bugünkü problemim bu. Yazık!

12 Haziran 2024 14:10

12 Haziran 2024 12:45

Maalesef burda çözüm yok, aynı sorun bende oldu,23 gündür bekliyorum, e-posta ile belge falan istiyorlar ama hikaye. Sadece oyalıyorlar.gate.com.tr web sayfasında destek talebi aç, destek talep numaranı yazıp, şikayetini buralara paylaş: https://www.reddit.com/r/GateioExchange/ https://www.trustpilot.com/review/gate.io dostum çok şikayet var, aylarca bekleyen var, umarım sorunun hal olur

Gate.io Para Çekme İşlemim Gerçekleşmedi

22 Aralık 2023 01:431.370

Gate.io TR hesabımdan banka hesabıma para çekme işlemim gerçekleşmedi. 'Başarısız' yazıyor ve sorun halen devam ediyor. ...

Gate.io  Para Transferi

13 Mart 2024 11:263.166

Gate.io global hesabından gate.io TR hesabıma para aktarma işlemi yaptım yaklaşık 2 gün geçti hala para hesabıma geçmedi...

2 Yorum

Gate.io Kimlik Doğrulama Sorunu

7 Mart 2024 19:493.311

İki gündür Gate.io TR'de kimlik doğrulama sorunu yaşıyorum. Bu sorunun en kısa sürede çözülmesini istiyorum. Ayrıca Gate...

Gate.io Artış Olduğunda Direk İşleminiz İptal!

Gate.io ArtışOlduğunda Direk İşleminiz İptal!

Süleyman
Gate.io  Mağduruyum USDT Paramı İstiyorum!

Gate.ioMağduruyum USDT Paramı İstiyorum!

Ern