Fortes Mühendislik Akşehir Şubesinde Bitmeyen Tesisat Sorunu

03 Aralık 2024 22:37

Türkiye'nin sözde öncü firmalarından Fortes! Akşehir şubesi, özellikle telefonumu açmaya tenezzül etmeyen müdür ve sözde organizasyon sorumlusu, ilgi ve alakanızdan dolayı hepinize sonsuz teşekkürler. Sizi Akşehir halkına ayakta alkışlatmak lazım!

2023 yılı Aralık ayında, 12 ay senet ile kombi ve petekler bana ait, geriye kalan tüm işlemler için sözleşme imzaladık. Yanlış hatırlamıyorsam, 1 ay sonra gelip gaz tesisatı ve sıcak su tesisatı döşendi, kombi takıldı. Fakat duvarlarımın tadilatı devam ettiği için petekleri astırmadım. O dönemde de evde oturmuyordum, herhangi bir sorun yoktu, sıkıştırmak da istemiyordum. Sonra 2024 Ağustos ayında eve taşındım. Ağustos ayından bu yana kavga dövüş peteklerim takılalı henüz bir buçuk ya da 2 ay oldu. 2 aydır günde abartısız 30 kez telefonla araya araya 10 gün önce aboneliğimi yaptırdım. Birkaç gün önce gelip saati taktılar, tesisatta kaçak olduğunu söylediler. Bir gittiler ki bir daha bulasın. Genel merkezi arıyorum, müdüre atıyor ya da organizasyon sorumlusuna atıyor. Rehberimde 15 tane Fortes ile alakalı numara var. Beni gecenin bir yarısı usta arıyor, gelip tesisata bakacakmış, kaçağı bulacakmış gece gece. Hani bunlar planın çalışanları ya, güya plandan projeden çalışanların hepsi bir haber. Çalışanların ağzından kendim duydum: 'Bu adam ben işe girdiğimde vardı, hala mı bu adamın sorunu bitmedi' diye kendi aralarında konuşuyorlar. Hala sorunum çözülmüş değil. Tüm bunların üstüne evraklarımı hukuka vermişler. Velhasıl, sorunumu hala çözülmüş değil. Bir de isteğim, benim işimi halletmeyen kim varsa tümünden şikayetçiyim ve çocuğumun hakkı kendilerine helal değil. Kendimizi geçtik artık.

04 Aralık 2024 08:33 (Şikayetten 9 saat sonra)

Müşterimizin talebi değerlendirilmeye alınmıştır.En kısa sürede bu süreç sonuçlandırılarak, Müşteri Hizmetleri ekibimiz tarafından telefon ile bilgilendirme sağlanacaktır. Süreç içerisinde bize göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. FORTES MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Fethiye sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 19:01

19 Aralık 2023 03:34
Fortes Mühendislik Doğalgaz Tesisatı İle Teslim Olamayan İşlem
Fortes Mühendislik Doğalgaz Tesisatı İle Teslim Olamayan İşlem

21 Kasım 2023 13:29
Esat sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 09:03

29 Kasım 2023 13:31