Turan sonuçtan hiç memnun değil

Forever Living Zayıflama Ürünün Ücret İadesi

Forever Living Zayıflama Ürünün Ücret İadesi
09 Eylül 2024 23:12

Forever Living zayıflama ürünleri aldım fakat zararından başka bir faydasını görmedim. Sürekli kas ağrıları ve mide krampları olmaya başladı. Hiçbir şekilde ürünlerin faydasını görmedim. 23.000 TL'lik alışverişim oldu. Satan kişiler devamlı seviye atlamak için aldırdılar. Eşim mide kasılmalarını görünce hepsini çöpe attı. Aldığım ürünlerin parasının iadesini istiyorum. Buradan sonuç alamazsak Tüketici Hakem Heyeti ve Sağlık Bakanlığına şikayette bulunacağım. Verdiğim ücretlerin tamamının en kısa sürede iadesini istiyorum.

13 Eylül 2024 14:35 (Şikayetten 3 gün sonra)
14 Eylül 2024 23:23

Biz ürünleri kullandık fakat sıkıntısını görünce satış temsilcinize bunları bildirdik ilk 3 veya 4 gün satış temsilciniz t***ö**** normaldir bir sıkıntı olmaz diye devamlı bizle iletişime geçti WhatsApp konuşmaları resimlerde mevcuttur hatta eşim hastaneye gideceğim dediği zaman hastane gitme gibisinden tekliflerde bulundu ETS kayıtlarını talep ettim verdikleri zaman sizinle seve seve paylaşa bilirim benim amacım ürünlerin parasını geri almak değil sizin olsun parası pulu bizim sağlığımızdan önemli değil hiçbir şey şükürler olsun bıraktık kullanmayı. Ürünleri eşim haricinde bende kullandım inanılmaz derecede kemik kas ağrılarım oldu temsilcinize bunları söylediğimiz takdirde bize ayrı ürün satma çabasına girdi d vitamini eksiktir ondanda verelim gibisinden uzaktan bir doktor edasıyla amaçları sadece ürün satmak. Ayrıca şikayetten sonra bir çok telefon aldık her arandığımızda tehdit vari konuşmalar oldu keşke aradığımız zaman daha güzel hitaplar edilip bu işi tatlıya bağlayacak birileri olsaydı özellikle bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradığımız zaman Fatma hanımla görüşmek isteğimiz zaman her zaman toplantıda denilerek telefon yüzümüze kapandı

20 Eylül 2024 14:06
24 Eylül 2024 20:01

Bu ürünlerle kilo verilmiyor demiyorum öyle bir çabamızda yok sağlıklı bir şekilde kilo verilmiyor kilodan çok kaslardan gidiyor ağrı yapıyor sizi yapıyor dayana bilen dayanıyor dayanamayan ilacı çöpe atıyor ben sizlerden bir paket ürün almadım 3 4 set ürün aldım bu da haliyle 3 ay falan gitmesi normal eşim belli bir süre kullanmadı zaten bu ilaçları geri başladığında aynı şekilde ağrıları oldu hastaneye gittik serum vurulduk ondan sonra çöpe attım bana ne anlatırsanız anlatın önemli değil benim için bu ürünler sağlıksız sizin hala işiniz gücünüz para olduğu için hala para iadesi ile konuşuyorsunuz

Yorumlar (5)

Murat
Murat

Bende yıllardır kullanıyorum hiçbir yan etkisinini görmedim ve ailemdeki herkes kullanıyor ve gayet memnun bunlar gıda takviyesi bunlar ilaç değil o yüzden hemen sonuç beklemek yanlış annem düzenli bir şekilde 1yıl kullandı ve sonuç 1degil bir çok sonuç aldı

Tuna
Tuna

Bu ürünleri kullanan biri olarak çok memnunum, yıllardır geçmeyen egzamam geçti. Aloe Vera temizliyor. Sac dökülmem durdu. Çok şükür memnunum. Kullandığım ürün sayesinde sabah kahvaltı aramıyorum artık. İncelme devam ediyor. Forever living teşekkürler

Ramazan
Ramazan

Ben 16 yıldır forever ürünleri kullanan birisi olarak hiçbir olumsuz durum yaşamadım. Aksine sağlık sorunu olan evladım sağlığına kavuştu. Kendi sağlık sorunlarım vardı elhamdülillah hepsinden kurtuldum iyi ki varsın forever

Berivan
Berivan

Bence bu olumlu sonuçları yazanlar satıyor ürünleri bir insan neden şikayet vara girip olumsuz yorumlara cevap yazar ben Instagram'da gördüm araştırırken şikayet var mı diyede bakayım dedim ama yıllardır kullanıyorum diyenler ne maksatla bakıyorlar bu siteye resmen kotu yorum yazanlara urunu övmek için

Atike
Atike

Bende kullandım ürünleri ama bahsettiğiniz gibi durumlar hiç olmadı. Madem böyle bir şey yaşadınız niye ısrarla ürün aldınız ki. Kimse kimseye zorla bir şey veremez. Bir de bu ürünler ağrı sızı yapmaz aksine ağrı varsa keser.

İade Tutarındaki Eksiklik Ve Açıklama Yapılmaması Mağduriyetim

26 Eylül 2025 00:01