Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Forever Living Forever Bee Propolis

Forever Living Forever Bee Propolis
30 Temmuz 2024 18:59

Midem kötüleştiğinde senede bir iki kere forever bee propolis alır kullanırım bir kutu midemi bayağı rahatlatır. Aldığım ilk tablette bunu hissederim. Son aldığım ürünü bir hafta kullanmama rağmen etkisini hissetmeyince kutuyu öncekilerle karşılaştırdım ve farklı olduğunu fark ettim. Firmaya ulaştım ürünün orijinal olduğunu ancak bazı sebeplerle artık Türkiye de üretildiğini ve içeriğinin aynı olduğunu belirttiler. Ama ben sonradan fark ettim önceki kutuda menşeyi ABD şimdikinde Türkiye yazıyor. Türkiye de üretilse bile menşeyi ABD ise neden ABD yazmıyor? Ben aynı olduğunu hissetmiyorum tadı bile aynı değil. Ayrıca ithal bir ürünü 1000 TL'ye satabilirsiniz ama Türkiye'de üretilen bir propolisi muadillerinin bu kadar üzerine satamazsınız. Kısaca hem maddi hem manevi olarak zarardayım. Eğer stok varsa ABD menşeli olan üründen talep ediyorum yoksa da üründen memnun değilim iade etmek istiyorum.

31 Temmuz 2024 18:27 (Şikayetten 23 saat sonra)

Yorumlar (6)

Ercan
Ercan

Yunus bey benimle iletişime geçebilir misiniz

Zafer
Zafer

Gıda takviyelerinde esas organik tarım şartları taşıması. Ülkemizde havası tohumu suyu toprağı bozulduğu için yüzlerce çiçekten ilaçlı çiçeklerden propolis olmaz. Tarım bakanlığı politika gereği her şeyi onaylar. Şirketin kendisi kendini takip edip kendini koruması gerekiyor.

Yunus

Zaten bende orijinal olan siteden alıyorum fakat ABD olan la Türkiye de üretilen arasında dağlar kadar fark var.

Mahmut
Mahmut

Yurt dışında üretilen mi daha iyi Türkiye de üretilen mi yani

Yunus

Aynı şeyden bende şikayetçiyim, müşteri temsilcilerini aradığımda bana Türkiye'de üretildiğini belirttiler, fakat tadı rengi ve de ağızda çabuk kırılıyor, saha öncekilerde öyle bir şey yoktu, en azından o kadar para verdiğimize göre ona göre yapsınlar, bir onkoloji hastası olarak faydasından endişeliyim bende.

Seher
Seher

Yunus Bey aldığınız ürünü orijinal sayfasından alırsanız mağdur olmazsınız. Size tavsiye eden kişi ile görüşün o size yardımcı olacaktır. Ayrıca ürünler her yıl milyonlarca AR-GE çalışmasından geçmektedir. İçeriğinde formülü aynıdır. Endişeniz olursa müşteri temsilcileri ile irtibata geçin

Forever Bee Propolis Şikayetim

31 Ocak 2025 16:17