Feryapı İnşaat Evin Sorunları Bitmedi!

21 Aralık 2023 21:20

Aldığımızdan beri sorunları bitmedi. Şubat 2020'de Bodrum'da ev almıştık. Elektrik tesisatının kötü olduğunu elektriği açtırınca anladık. (Arkamızdaki evin bir odasına hiçbir şekilde tesisat çektirmemiş) Işıklar kapalı prizler boşta olmasına rağmen 10dk'da bir şalter atıyordu. Bu sorundan dolayı 1 ay boyunca eve taşınamadık. Müteahhide ulaştık. Çünkü hala onun sorumluluğundaki süreçteydik. Kavgayla gürültüyle bir şeyler yaptırdı. Perdemiz olmadığı için panjurlarından dolayı aldığımız bu evin panjurlarını çalıştıracak düğme tesisatı da yapılmamıştı. Panjuru takan firmadan gelip kontrol eden kişi bile böyle saçmalık görmediğini söyledi. Kablolar duvara gömülüp kapatılmış. Bu durumu yine müteahhit f. G'ye ilettik. Önce tamam şu gün geleceğim bugün geleceğim diye bizi 1 buçuk ay oyaladı. Hala gelmediği için aradık yine. Son konuşmamızda ise avazı çıktığı kadar bağıra bağıra panjuru yaptırmayacağını ağıza alınmayacak tonlarca küfürle birlikte söyledi. Sonrasında "Oraya geleceğim ya sen beni öldüreceksin ya ben seni" "Bundan sonra Bodrum'da bir düşmanın var ayağını denk al" diyerek küfürler ve tehditler savurdu."Kimse bana bir şey yapamaz kime şikayet ederseniz edin"diyerek konuşmasına devam etti. Ertesi gün adamını aratarak beni ve eşimi rahatsız etmeye devam etti. Evlerini dıştan süsleyince ev yaptığını zannediyor. Yaptığınız evde sorun var deyince küfür ve tehditle sindirmeye çalışıyor. Kendisini jandarmaya şikayet ettik. Sitedeki şikayetimden dolayı ev satamayınca şikayetime 2 yıl sonra cevap yazmıştı alakasız bir şekilde ve şikayeti kaldırmam için eşimi ve evi aldığımız emlakçıyı arayıp yine rahatsızlık verdi. Bu arada daha geçen sene 25 bine çatıyı yaptırdık bütün yağmur suyu eve aktığı için. Kabaran duvarları hala yaptıramadık

Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Zeno Orman Park Evleri Kabusu

10 Eylül 2023 11:51