Fenerbahçe Spor Kulubü Temsilci Üyeliğin İptal Edilmesi

27 Aralık 2023 16:049.174

Fenerbahçe temsilci üyesiyim. Üye olurken tek seferlik giriş ücretimi ve yıllık aidatımı ödedim. Şu anda Fenerbahçe Spor Kulübü herkesi zorla kongre üyesi yapmak için, 75 bin tl daha ücret istemekte her yıl aidatımı ödedim. Hatta geçen yıl hiç havuz kullanımı yapmadığım halde yine de aidatımı yatırdım. Dün gelen bilgilendirme mesajında 2 sene içinde 75 bin tl ödeyip kongre üyesi olmazsam temsilci üyeliğimin iptal edileceğini öğrendim. Yeni temsilci üye alımını durdurmuş olabilirsiniz ama verilen hak geri alınamaz bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Üye olurken tek seferlik ücret ödeyeceksiniz ömür boyu kullanım yapacaksınız sadece yıllık aidatları ödemeniz gerekiyor denildi ve bu şekilde anlaşma yapıldı. 2 sene sonunda üyelikten otomatik olarak çıkartacaklarsa, tek seferlik giriş ücretimin ve aidatların iadesinin yapılması gerekmektedir. Üye Sicil No 12335

Yorumlar(10)

25 Ocak 2025 17:33

Temsilci üyelik başlı başına saçma bir şeydi zaten 10 bin tl veriyorsun 75 bin tl veren insanla aynı haklara sahip oluyorsun kaldırılması isabet olmuş ancak insanları mağdur etmek olmaz ya paralarını iade edin ya da haklarını kısıtlayın temsilci olmaya devam etsinler.

14 Mayıs 2024 10:24

Aynı durumdayız, kazanılmış hakkımızı geri almak isteyen bu yönetime karşı hakkımızı hukuki yönden arayalım.

29 Aralık 2023 17:48

Merhaba, ben de temsilci üyelik ilk çıktığı sene üye olmuştum. 2016 ya da 2017 yılı olmalı. Bugün sıfırdan kongre üyesi olmak isteyen 50.000 TL öderken, kongre üyeliğine geçmek isteyen temsilci üyeden 48.000 TL isteniyor. Bu noktada ciddi haksızlık var. Nihayetinde amacımız kulübe destek olmak fakat şartlar herkese eşit olmalı. 7 yıl önce yaklaşık 600 dolar olarak ödediğim temsilci üyelik ücretinin şu an 2.000 TL olarak sayılıp üstüne 48.000 TL eklenmesi adaletli değildir. Temsilci üye olduğum tarihte; temsilci üyelik ücreti kongre üyelik ücretinin %20'si idi. En azından bu şekilde hesaplanıp şu an fark için 40.000 TL istenebilirdi.

29 Aralık 2023 16:39

Hiçbir kurala, yasaya, usule dayanmayan bir karar. Uygulayamazlar! Birkaç kişiyi korkuturlar o kadar.

27 Aralık 2023 19:59

Bizde aynı durumdayız bence de bu kesinlikle yapılan bir haksızlık. Bizim verdiğimiz giriş üyelik ücretinin enflasyon nezdinde de hiçbir hesaplaması yapılmamış? Yeni üyelik 75.000 TL ise o zaman bizim yeni üyelik yapanlardan ne farkımız kalıyor? Kaldı ki üyelik yaparken zaten sunulan koşullar bu şekilde söylenmedi, yani bir süre sonra asil üyeliğe geçmezseniz üyelikten çıkarılırsınız denmedi. Yapılan çok büyük bir haksızlık, aidatımızı yatırıyoruz, doğuştan Fenerbahçeliyiz, ancak istenilen fark ücreti aşırı yüksek, bunu kimse veremez. Zaten verebilse herkes asil üye olurdu. Ayrıca sanırım ailesinde asil üye olanlar 2.000 TL fark ödüyorlar, bizden neden bu kadar yüksek ücret isteniyor?

Fenerbahçe Spor Kulübü Fenerbahçe Temsilci Üyelik

6 Ocak 2024 20:444.145