Serhat sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 23:23

Eurotreyler.com hakkında 25 Haziran tarihinde park kliması siparişi verdim. Faturamı oluşturdular. İlerleyen süreçte çeşitli mazeretlerle ürünüm kargolanmadı. Daha sonra firma sahibi S***** Bey ile yaptığımız görüşmeler bir sonuca bağlanmadı. Paramın iadesini talep ettim, iade de gerçekleşmedi. Hukuki süreç başlatıyorum.

10 Ağustos 2024 17:03 (Şikayetten 21 gün sonra)
Serhat
Serhat
10 Ağustos 2024 18:28

25 Haziran tarihinde sipariş oluşturmuşum 8 Temmuz’a kadar defalarca görüşmüşüz siparişin kargolanması hakkında ama bir sonuca ulaşamamışız evet 8 Temmuz’da siparişte değişikliğe gittim bu tarihten 15 Temmuz tarihine kadar yine defalarca görüşmüşüz ürünün kargolanması ile ilgili yine bir sonuç alamamışız 16 Temmuz tarihinde ücretin iadesi yapılması konusunda görüşmüşüz benden IBAN bilgileri istenmiş süre istenmiş ve 19 Temmuz tarihine kadar iadenin yapılacağı söylenmiş. En son 22 Temmuz tarihinde tarafıma herhangi bir ödeme yapılmadığını bildirmişim. Bu tarihten sonra da sizinle herhangi bir iletişimim olmamış. Bunların hepsini WhatsApp konuşmalarımızdan görebilirsiniz.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 22:26
Ebru sonuçtan çok memnun

03 Eylül 2024 17:52
"Sorunumuz eurotreyler tarafından para iadesi yapılarak çözüldü şikayetim var olarak ilginize teşekkürler"
Mucahit sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 10:51

15 Temmuz 2025 18:33